Hvordan avgjøre hvem som har den beste Unlimited Cell Phone Plan

Hvordan avgjøre hvem som har den beste Unlimited Cell Phone Plan


I å finne ut hvem som har den beste ubegrenset mobiltelefon plan av alle mobiltilbydere, USA og ellers, vil du ønsker å ta hensyn til tjeneste tilkobling, kvaliteten på forbindelsen, kundeservice, og selvfølgelig biggie, pris. Les videre for å se tips på å sammenligne Verizon Wireless, Sprint, AT & T, T-Mobile, og mer.

Bruksanvisning

1 Sammenligne spesialtilbud og planer for nøkkelspillere av mobiltelefon leverandører: Verizon Wireless, AT & T Wireless, US Cellular, T-Mobile, Sprint-Nextel, og Alltel. Kom tilbake til ulike tider av året da de funksjonene og insentiver florerer.

2 Velg en plan som krever minst engasjement, spesielt hvis du er tilbøyelig til å endre mobiltelefon leverandører, for å unngå et avbestillingsgebyr som virkelig kan skade din lommebok.

3 Bestem deg for hvor viktig "ubegrenset" er - spesielt når du vurdere den beste prisen på en mobiltelefon plan. Har du faktisk trenger sanne ubegrenset minutter, eller bare i helgene eller til dine mest brukte og mottatt tall?

Les den fine print. Finn ut om ubegrenset planen omfatter toveis ubegrenset minutter, bare ubegrenset innkommende minutter, ubegrenset tekstmeldinger, ubegrenset nettilgang, en combo, eller mer.

Vær realistisk om din bruk. Virkelig ubegrenset alt kan bety dobbelt kostnaden.

4 Finn ut hvilken mobiltelefon selskapet utmerker seg i mobiltelefon samtalekvalitet og klarhet. Dårlig forbindelse bare en gang i uken kan alvorlig påvirke din tilfredshet med tjenesten. Sprint kan tilby de beste ubegrenset minutter (på ett bestemt tidspunkt - disse tingene endres), men de har den beste samtalekvaliteten og dekning? Noen vil si nei.

5 Bestem hvem som har den beste ubegrenset mobiltelefon plan ikke bare basert på minutter, men også på funksjoner. Nettverk perks som nettilgang, streaming TV, og GPS-tjenesten legge virkelig verdi til pakken hvis - og bare hvis - du bruker dem. Se tips for mer informasjon.

6 Ta hensyn til hvor du befinner deg. Når dette skrives, serverer US Cellular stort sett Midtvesten USA, og selv kjent for sin kundeservice og regnes som det beste valget, er kanskje ikke tilgjengelige i ditt område, og kan ikke være det beste valget for reisende.

Kvalitet er viktig, også. Verizon Wireless kan ha bedre tilkoblingsmuligheter hvor du er enn T-Mobile, eller det kan være den andre veien rundt. I løpet av prøveperioden, hvis det er en, gå overalt du sannsynligvis til å ringe fra og se hvordan samtalekvaliteten sammen.

7 Ikke forvent å få noe for ingenting. Forvent å betale mer for bedre kvalitet, flere funksjoner, roaming og pålitelig tilkobling i ekte ubegrenset planer.

Hint

  • Tillegg av perks som streaming TV, Web bruk og globalt posisjoneringssystem nøyaktighet til mobiltelefon teknologi tyder på at vi er i bevegelse mot en ett-enhet system hvor Internett-bredbånd, TV, PDA, mediespiller, mobiltelefon, og alle mobile enheter er en alt-i-ett-avtale. Inntil da er vi prisgitt kjerneteknologien for hver mobiltelefon leverandøren. Enkelte leverandører bedre imøtekomme de spesielle funksjonene 'teknologi enn andre.
  • PC World, JP Morgan & Associates, og Consumer Reports har kartlagt tusenvis av mobiltelefon brukere og kunder har rapportert sine vurderinger på Verizon Wireless, T-Mobile, AT & T, Sprint, og mer. Se link til Consumer i Resources hvis du ønsker å lese detaljert informasjon om sammenligne mobiltelefon planer (men ikke nødvendigvis hvem som har den beste ubegrenset mobiltelefon plan).