Hvordan Avbryt Mobile Kontrakter

Avbryte en mobil kontrakt kan være et kinkig problem. Mobiltelefon leverandører gå gjennom mye for å få og beholde din virksomhet, herunder å subsidiere mobiltelefoner, tilbyr fremmende tilbud som koster dem penger opp foran, og pådra seg heftig annonseringskostnader. Det er ingen overraskelse at de derfor belaste strenge straffer i form av tidlig avslutning avgifter (ETF) hvis du ønsker å komme ut av din mobil kontrakt tidlig. Det er imidlertid noen måter som du kan forsøke å få fri for mobilkontrakt i USA uten å kjøre opp en enda større regning.

Bruksanvisning

1 Sjekk med din mobiloperatør for å finne ut sin ETF beløp. Denne prisen varierer etter leverandør, og leverandørene ofte justere disse satsene på måter som er ugunstige for alle som ønsker å avslutte sin kontrakt tidlig. Hvis dette beløpet er akseptabel for deg, kan du stoppe her.

2 Lese over de nyeste regninger samt all kommunikasjon du har mottatt fra din mobiloperatør. Gjør oppmerksom på noe som har endret seg mellom regninger, selv om det er bare en 5-cent avgift økning. Slike endringer kan kvalifisere som en "vesentlig negativ endring av kontrakten." De fleste mobiltelefonen tjenesteleverandører, som i januar 2010, vil tillate kundene å avslutte sin kontrakt med at leverandøren uten ETF hvis de har et rimelig krav om "vesentlige negative endringer av kontrakten." Hvis du ikke øye på noe av denne art, vil du mest sannsynlig nødt til å betale en ETF for å avbryte. Hvis du har funnet noe du tror kan kvalifisere seg, gå videre til trinn 3.

3 Ring mobiloperatøren din og be om å få snakke med en leder. Du vil ikke være i stand til å få den servicen du trenger fra det første nivået av kundeservice. Hvis det første nivået av kundeservice er pågående at du forklare, beskrive situasjonen i detalj og høflig men bestemt insisterer på å snakke med en leder.

4 Forklar sjefen at du tror du har en "vesentlig negativ endring av kontrakt" situasjon, og gi dem informasjon om hva du mener er problemet, og når og hvordan det skjedde. Hvis hun er enig, vil hun at du kan avbryte kontrakten uten ETF, men du må være i stand til å gi rikelig med bevis for å sikkerhetskopiere din påstand.

Hint

  • Ring så snart som mulig for å avbryte kontrakten etter at du oppdager en potensiell «vesentlig negativ endring av kontrakt" element. De fleste slike situasjoner har svært begrensede perioder der du kan handle og håper å få et positivt resultat.