Hvordan AUX-inngang til en 2003 BMW 325I

Hvordan AUX-inngang til en 2003 BMW 325I


Bil stereoanlegg med en "AUX" eller "hjelpe" input gjør det enkelt å koble til en MP3-spiller eller annen lydenhet direkte til systemet for avspilling. Mange eldre BMW-modeller har ikke en "AUX" input installert som standard, men med hjelp av en ettermarkedet adapter kan du legge til en inngang til nesten alle BMW fabrikken stereoanlegg. Når du er ferdig, kan du plassere inngangen nesten hvor som helst i bilen for enkelt å koble til enhetene.

Bruksanvisning

1 Bruk en fastnøkkel til å løsne og fjerne den negative batteripolen. Dette sikrer at ingen elektrisitet kommer til stereoanlegget mens du arbeider.

2 Bruk trim fjerning verktøy for å lirke trim vekk fra dashbordet, og starter med området over hanskerommet. Sakte jobbe deg mot trim over stereo. Fjern trim stykke. Hvis du ikke har en trim flytting verktøyet, vikle elektrisk tape rundt spissen av en flat skrutrekker for å fjerne trim.

3 Lirk opp og fjern trim stykke over stereo.

4 Fjern skruene på hver side av stereo med skrutrekkeren, trekk deretter stereo ut fra dashbordet.

5 Trykk på fanen for å løsne den store svarte kontakten og fjerne det fra baksiden av stereo.

6 Trykk på en flat skrutrekker mot den blå tappen på kontakten og lirke den oppover for å frigjøre de mindre kontaktene.

7 Sett den grå kontakten fra "AUX" input kit i tomt del av den svarte kontakten, og sett de andre kontaktene og låse den blå klaffen tilbake på plass.

8 Tre den andre enden av "AUX" kabel inn i åpningen i dashbordet og ned gjennom baksiden av dashbordet, slik at det kommer ut i gulvarealet i passasjersiden.

9 Sett stereo tilbake i dashbordet og erstatter de to skruene, deretter erstatte trim stykker. Koble den negative polen på batteriet.

10 Plugg den ene enden av 3,5 mm kabel inn i "AUX" inngangskontakt og den andre enden inn i din lydenhet. Slå på stereo og velg "AUX" som inngangstype. Du skal nå høre lyden fra enheten kommer gjennom høyttalerne.

Hint

  • Du ønsker kanskje å montere din inngang til kjøretøyet for en mer ferdig utseende.