Hvordan arbeide med Visual E-post på en LG Chocolate Touch

LG Chocolate Touch telefonen er kun tilgjengelig gjennom Verizon, og gir en fargerik berøringsskjerm som kan vise telefonsvarer og e-postmeldinger. Når telefonen er koblet til din e-postadresse, blir alle innkommende e-post raskt tilgjengelig fra meldingsikonet i hovedmenyen. Berøringsskjermen på LG Chocolate touch kan du bla gjennom en e-post med flick av en finger, og hvis du ønsker å svare et tastatur vises for deg å skrive en melding.

Bruksanvisning

1 Lås opp din LG Chocolate Screen og velg "Meny" -ikonet fra startskjermen. Meny-ikonet er blå med fire hvite prikker på den.

2 Trykk den gule "Meldinger" -ikonet fra menyskjermen og velg deretter "E-post" fra menyen Meldinger.

3 Trykk på en av e-valg. "Mobil e-post", "Mobile Web E" eller "Corporate Email" Den "Mobil e-mail" service er et program som du må laste ned til telefonen, og kobler deg til å velge e-postleverandørene, inkludert AOL. Mobile Web E-post gir deg tilgang til nesten alle Web e-postprogram, for eksempel Yahoo eller Hotmail. The Corporate Email søknaden anbefales kun for folk som planlegger å sende ut bulk e-post.

4 Trykk på "OK" -ikonet og laste ned programmet som kreves for ditt valg av e-post, hvis det er aktuelt. Når du blir bedt, oppgi din e-postadresse og passord, slik at telefonen kan koble til e-postkontoen og levere nye meldinger.

5 Se e-post på berøringsskjermen ved å bla fingeren fra bunnen av skjermen oppover for å rulle. Dine nyeste e-poster vil alltid være på toppen av skjermen. Les en e-post ved å trykke emnefeltet en gang. Bruk ikonene som tilbys av e-posten din bedrift å svare på eller videresende en melding.