Hvordan åpne panseret på en Nissan Xterra

Med sin karakteristiske bakre taklinjen og humped bakvegg, Nissan introduserte Xterra til USA med 2000 årsmodell. Motor Trend kåret til Xterra Sport Utility of the Year i 2000 og 2006. I 2010 ble Xterra tildelt et femstjerners sidekollisjons sikkerhetsmessig vurdering - den høyeste utmerkelse gitt av National Highway Traffic Safety Administration. Med alle sine utmerkelser og priser, kan du ikke forvente den tilsynelatende enkel oppgave med å åpne panseret å stampe deg.

Bruksanvisning

Hvordan åpne panseret på en Nissan Xterra

1 Finn indre hetten utløseren under førersiden av instrumentpanelet, til venstre for rattet. Trekk ned låsen, og panseret vil dukke opp litt.

2 Finn panseret utløserspaken i midten foran under leppen av hetten. Med en hånd, løfter panseret litt nok til å få fingrene på den andre hånden i mellom panseret og toppen av grillen. Skyv spaken til venstre med høyre hånd og panseret vil slippe, og du kan løfte den.

3 Finn hette prop på drive-side fender rail. Støtt hette med én hånd og. med den andre hånden, fjerne hetten rekvisitt fra fender rail holderen klipp og sett toppen av propellen til den forhåndsbestemte hull på undersiden av panseret.

4 Lukk hetten ved å løfte litt for å ta presset av panseret prop og erstatte panseret prop tilbake i holderen klipp. Senk panseret til den er ca 6 inches over låsen og la det gå. Det vil stenge og klinke av seg selv. Løft opp på den for å sørge for at det gjorde lås.

Hint

  • Rust og korrosjon i frigjøringskabelkappen og i låsemekanismen kan gjøre låsen vanskelig å åpne og lukke. Hvis du trekker utløserhåndtaket hele veien, men panseret ikke dukker opp, må du kanskje gi panseret en god yank å frigjøre den fra låsemekanismen. På samme måte hvis panseret ikke vil klinke når du lukker det, må du kanskje gi den en solid hiv. Noen hvitt fett slathered mellom de bevegelige delene av låsemekanismen vil holde den fungerer som den skal.