Hvordan åpne panseret på en Buick med et dødt batteri

Hvis batteriet i din Buick bilen er død, må du åpne panseret. Dette gir deg tilgang til batteriet, som gjør det mulig å erstatte den, eller hoppe starte det å komme tilbake på veien. Noen biler, for eksempel Porsche 911, kommer med elektroniske hette utgivelser, noe som gjør ting vanskelig når batteriet er dødt. Alle Buick biler, men har mekaniske hette utgivelser. Dette gjør du åpner panseret når batteriet er dødt en enkel oppgave.

Bruksanvisning

1 Åpne Buick driver-side døren og ta plass. Dersom døren er låst, må du låse den opp med nøkkelen, snarere enn keyless-entry fjernkontroll. Fjernkontrollen fungerer ikke når batteriet er dødt.

2 Inspiser området rundt parkeringsbremsepedalen for å finne panseret utgivelsen. Hetten utgivelsen er plassert på venstre side av førersiden fotbrønnen. Den er merket med et ikon av et kjøretøy med en åpen hette.

3 Trekk hetten utløserspaken fullt. Du skal høre en støy. Dette er lyden av panseret opplåsing og delvis åpning. Tre ut av din Buick og gå til fronten, nær sentrum av panseret.

4 Se mellom panseret og grillen. Mellom åpningen, vil du se en ekstra spak. Dette håndtaket er umerket. Skyv spaken til høyre for å fullt løsne panseret låsen. Mens du holder spaken til høyre, ta tak i kanten av panseret og løft den rett opp.

5 Prop hette med bærelisten om nødvendig. Noen Buick modellene har automatiske hette struts. Disse struts støtte hetten når den er hevet.