Hvordan åpne panseret på en 2003 Dodge Neon

Når du arbeider på din egen bil, de fleste av de oppgavene du må utføre kreve å få under panseret for ett eller annet. Men hvis du ikke kan finne ut hvordan du åpner panseret til å begynne med, kan en enkel oppgave å få en mye mer frustrerende. På en 2003 Dodge Neon, er panseret låsen ikke det enkleste å finne, men det hjelper å vite hvor du skal lete.

Bruksanvisning

1 Åpne døren og finn låsen til pop panseret på førersiden av dashbordet. Trekk i håndtaket og panseret vil pop åpne bare litt.

2 Ta tak i kanten av forsiden sentrum av panseret, og løft det opp til det låses på plass. Det kan ta litt kraft for å gjøre dette, avhengig av mengden av korrosjon på låsen. Hetten vil kun være åpen om 2-3 inches, men vil holde seg på plass, slik at du kan få tilgang til låsen.

3 Nå inne i gapet mellom panseret og støtfangeren med venstre hånd og føler rundt for panseret låsen, som er like til venstre fra midten av panseret. Hvis du må, bøye seg og se gjennom gapet å finne sperrehåndtaket, som har en stor flat del på det designet for å holde en hånd.

4 Trekk opp på panseret låsen med venstre hånd, og løft opp panseret resten av veien med den andre hånden. Trekk ut panseret propellen og sette den inn i sporet i panseret for å holde den på plass.