Hvordan åpne låsen på DVD Covers

Hvordan åpne låsen på DVD Covers


Selv om DVD-covere er laget for å være lett å åpne, noen tilfeller har en eller to låser bygd inn i dekselet. Dette er fordi som en sak blir brukt mer og mer, plasttappene som holder dekselet lukket begynner å svikte. Den ekstra lås holder dekselet lukket og bidrar til å sikre saken ikke åpnes ved et uhell, slik at platen utsatt. Låsene også hindre små barn i å åpne en DVD-saken og skade DVD. Når du har funnet ut hvordan å åpne låsen på en DVD-saken, kan du ta ut platen og vise filmen.

Bruksanvisning

1 Se på forsiden av DVD-cover, og slå den til venstre så den siden av saken som åpner vender mot deg. (Ryggraden av DVD-cover vil være vendt mot gulvet.) Her, der du vanligvis plasserer fingrene til å åpne sak, er det DVD-lås. Noen saker har låser på hver side av fingeren plass.

2 Flytt tommelen over kanten av låsen hvor side av saken møter fronten. Du kan føle en liten groove her. Trekk opp på sporet for å åpne den lille, plastlåsen ved hjelp av fingertuppen eller fingernegl. De fleste låser er omtrent tre inches og ta opp midt på DVD-cover kanten. Noen DVD-tilfeller med to låser, hver om en tomme, åpne på samme måte.

3 Sett inn gratis tommelen i åpningen laget av låsen blir trukket opp. Trekk bort med fingeren og DVD-saken åpner helt, utsette platen i det indre av DVD-saken.

4 Lukk DVD-cover når du er ferdig med filmen og erstattet platen, og trykk på låsen (e) tilbake i dekselet. Dette sikrer DVD-saken til neste gang du ønsker å se en film.