Hvordan åpne en Boot Latch

Hvordan åpne en Boot Latch


Støvelen låsen er låsen som låser bilen bagasjerommet på plass. Det er ikke mye å tenke på når denne delen fungerer som den skal, men det kan føre til en verden av problemer hvis den setter seg fast. Du kan ikke bruke bagasjerommet --- og, enda verre, kan det hende du har noe viktig som du trenger for å komme til inne. Forstå hvordan du åpner en støvel låsen når den normale måten ikke fungerer vil spare deg for tid og forhindre en eventuell reparasjon regning fra din mekaniker.

Bruksanvisning

1 Slå på bilen og sjekke for å se om elektronisk utstyr slås på --- for eksempel dashbordet lys og radioen. Hvis ikke, kan problemet være en lav eller dødt batteri. Enkelte oppstarts låsene bruke en elektronisk enhet for ekstern oppføring; et lavt eller dødt batteri vil hindre elektronikken i å åpne låsen. Du kan hoppe-start batteri med et par startkabler eller har batteriet byttes ut, men manuell opplåsing av bagasjerommet låsen med nøklene er fortsatt mulig.

2 Sett den lille dråpen apparat som følger med de fleste bokser med avfettingsmiddel og spray direkte inn i bagasjerommet nøkkelhullet. Noen ganger vann og annet rusk kan sette seg fast i nøkkelhullet er vannglass. Dette vil hindre din nøkkel fra snu og bagasjerommet låsen fra opplåsing. Den avfettingsmiddel vil bidra til å smøre alle delene og forhåpentligvis få låsen til å låse opp, hvis dette er årsaken til problemet.

3 Klatre på baksiden av bilen og trekke ned baksetene hvis du har en sedan. Lås opp baksetet og dra dem ned. Dette vil utsette en åpning som fører direkte til stammen. Dette trinnet er relevant for de med sedan. Kombi, kan minivan og SUV-eiere hoppe over dette trinnet, siden innsiden av bagasjerommet er utsatt.

4 Dra på stammen sikkerhetshåndtaket for å åpne bagasjerommet. Dette er noen ganger referert til som den barnesikkerhet håndtaket. I sedans låsen vil noen ganger være glow-in-the-dark. Trekke på dette håndtaket vil frigjøre støvelen låsen, og bagasjerommet vil bli åpnet.

5 Inspiser boot låsen når stammen er åpen. Spray med avfettingsmiddel hvis du legger merke til en opphopning av rust eller fett. Tørk av med en ren papirhåndkle for å fjerne eventuelle stoffer fra låsen. Se etter skader. Støvelen låsen må tåle betydelig press gjennom daglig slamming og åpning. Sprekker, bend, eller brudd i låsen er ikke uvanlig i eldre biler. Støvelen låsen må skiftes ut hvis du ser denne typen skade.

6 Lukk stammen og prøver å åpne bagasjerommet låsen med nøkkelen for å se om noen av reparasjonene du utførte eliminert problemet. Hvis ikke, kan du prøve på nytt eller ta bilen til en mekaniker til å fikse problemet.