Hvordan åpne en andre generasjon iPod Shuffle

Den andre generasjon iPod ble introdusert i september 2006. Åpning alle iPod hjemme opphever automatisk garantien. IPod shuffle er dekket av garantien fra Apple for 1 år fra kjøpsdato. Apple anbefaler aldri å åpne en iPod, med mindre du er en profesjonell, fordi innsiden kan bli skadet og reparasjoner er ikke lett.

Bruksanvisning

1 Bruk en kniv til å lirke den hvite plastbiten på toppen av iPod. Den av og på bryteren er plassert på den hvite stykke. Hold deg kniven ned på siden av stykket og løft opp for å fjerne den.

2 Gjenta trinn 1 for å fjerne den andre hvite stykke av bunnen av iPod hvor hodetelefonkontakten er plassert.

3 Se etter to små skruer på både toppen og bunnen av iPod shuffle der på-bryter er og hvor hodetelefonkontakten er. Man vil se en skrue på hver side av en metallplate. Skruene holder metallplaten ned. Bruk en liten skrutrekker til å fjerne de to skruene på hver side, totalt fire skruene helt.

4 Bruk tuppen av skrutrekkeren til å fjerne metallplaten på toppen og metallplaten på bunnen. Stikk spissen av skrutrekkeren under tallerkenen og løft opp på tallerkenen. Begge vil lett komme ut.

5 Sett skrutrekkeren på liten flate metall stykke på bunnen av iPod og skyv brettet ut. Du vil se et flatt område ved siden av hodetelefonkontakten med negativt fortegn på den. Det er bedre å skyve inn og ut fra denne overflaten, slik at du ikke skader styret. Styret vil gli ut fra det ytre dekselet lett.

Hint

  • For informasjon om hvordan du får din iPod shuffle reparert, velg "iPod Hjelp" fra Hjelp-menyen på iTunes.