Hvordan åpne døren til en Toyota Sequoia

Toyota Sequoia er en full-size SUV produsert av Toyota. Det er en luksus SUV kjent for stil og pålitelighet. Det er et statussymbol, også, ikke ulikt Cadillac Escalade eller Chevrolet Suburban og GMC Yukon og Yukon XL. Men hvis du ikke kan få i det, det er ikke til å gjøre deg mye godt. Få tilgang til det indre av din Sequoia er ganske viktig hvis du har tenkt å kjøre den. Heldigvis, åpne døren til en Toyota Sequoia er enkelt.

Bruksanvisning

1 Tilnærming Sequoia driver dør. Legg merke til om dørene er låst eller ulåst. Du kan være i stand til å se inne i hytta for å finne ut om dører eller låst, eller du kan bare dra i Sequoia driver dørhåndtaket. Hvis døren ikke åpnes, er det låst.

2 Sett Sequoia tenningsnøkkelen i låsen på førerdøren. Vrir om nøkkelen. Du skal høre et "klikk" som indikerer at dørene har blitt låst opp.

3 Ta tak i håndtaket på døren du ønsker å få tilgang til og trekke. Døren skal åpne.

Hint

  • Hvis du bruker en elektronisk nøkkel fob kan du låse opp Sequoia dører ved å trykke på knappen som har et bilde av en åpen lås, så lenge du er innenfor driftsområdet til fjernkontrollen i nøkkelen fob.
  • Sequoia kan være utstyrt med en anti-tyveri alarm og startsperre som kan aktiveres hvis du låse opp bilen manuelt. Du må kanskje bruke elektronisk nøkkel fob for å koble ut alarmen og startsperre.