Hvordan aktivere en Alltel Prepaid Phone

Hvordan aktivere en Alltel Prepaid Phone


Alltel forhåndsbetalt telefonen er designet for å gi deg alle fordelene ved å ha eksepsjonell trådløse tjenester til en lav kostnad. Alltel tilbyr tre forskjellige forhåndsbetalt planer for deg å velge fra. En rask telefon til Alltel kundeservice kan ha deg opp og kjører på et blunk. Alltel gjør også sine kontantkortkunder å aktivere sine telefoner på nettet. Ved å aktivere telefonen på nettet, kan du være kvalifisert til å motta bonus minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne baksiden av telefonen for å lokalisere batteriet.

2 Skriv ned ESN fra baksiden av batteriet og sette telefonen dekselet på igjen.

3 Koble telefonen til laderen før du aktiverer. Telefonen må være fulladet før du kan bruke den trådløse tjenesten.

4 Slå på telefonen etter at den er ladet ved å holde nede den røde knappen som sier "End".

5 Tast * 228 fra din mobiltelefon for å kobles til et automatisert system for å starte aktiveringsprosessen. Du vil gå inn i grunnleggende informasjon som retningsnummer og faktura postnummer.

6 Du vil senere bli koblet med en kundebehandler. Du kan bli bedt om å gi de fire siste sifrene i personnummeret, og du kan også ha å velge en verbal passord.

7 Velg ett av Alltel tre forhåndsbetalt planer. Velg å betale ved minutt, hver dag, eller måneden. Hver plan varierer i pris, og de tilbyr et utvalg av funksjoner.

8 Telefonen vil gå gjennom en rekke programmeringstrinn når planen er valgt.

9 Hvis telefonen tilbakestilles av seg selv, vil du vite at telefonen har blitt aktivert. Den totale Aktiveringsprosessen tar omkring 5 til 7 minutter.