Hvordan Aktiver Nokia 1100 Tracfone

Nokia 1100 første gjort sitt utseende i 2003. Det er kjent for sin holdbarhet og brukervennlige funksjoner. Sjansene er, hvis du har en av disse telefonene, er tjenesteleverandøren Tracfone, en landsdekkende forhåndsbetalt trådløse operatøren. For en fast avgift, kan kundene kjøpe minuttene de trenger, uten en forpliktelse til en kontrakt. For å komme i gang med din nye Tracfone, må du aktivere den. Dette er en enkel prosess som kan gjøres online.

Bruksanvisning

1 Monter batteriet i telefonen og lade den. Logg inn på Tracfone hjemmeside (se referanser avsnitt). Velg "Aktiver eller Kjøp Minutes" -knappen øverst til høyre på nettsiden. Dette vil ta deg til en webside som vil tillate deg å lage en mer detaljert utvalg.

2 Klikk på "Aktiver / Reactivate" -kategorien i øverste venstre hjørne på nettsiden. Dette vil be en rullegardinliste. Rull ned og velg "Aktiver / Reactivate" telefonforbindelse.

3 Velg riktig alternativknappen ved siden av oppgaven du har fullført under punktet "Fortell oss hvordan du ønsker å aktivere Tracfone." Du kan aktivere Tracfone med et nytt nummer, et nummer fra et annet selskap, eller ved å overføre tjenesten fra en telefon til en annen.

4 Velg "Nokia" for å se en liste over Nokia-modeller. Klikk på bildet for modell 1100. Dette bør føre bildet for å fylle på høyre side av nettsiden under "Selected" skjermpanelet. Klikk på "Send" -knappen for å fortsette. Dette vil ta deg til en nettside som vil be deg om å logge på kontoen din eller opprette en ved å registrere deg.

5 Logg inn på kontoen din hvis du er en eksisterende kunde ved å skrive inn brukernavn og passord i de angitte deler. Hopp til trinn 7. Hvis du er en ny kunde kan du opprette en konto ved å registrere deg for en, men det er ikke nødvendig å aktivere telefonen. Opprette en konto vil bare tillate deg å administrere telefonen og holde oversikt over dine minutter på nettet.

6 Klikk på "Registrer" knappen. Hopp over registrering av prosessen ved å rulle nedover websiden og velge linken "Klikk her" ved siden av teksten "Hvis du ønsker å hoppe over dette trinnet." Det ligger under "Send" -knappen. Ellers begynne å legge inn din personlige informasjon og din e-postadresse for å sette opp din kontoinformasjon og velge sikkerhetsspørsmålene. Legg telefonen til denne kontoen ved å skrive inn telefonens serienummer. Det er enten en 11-, 15- eller 18-sifret nummer, også kalt en ESN eller IMEI. Dette antallet kan bli funnet på aktivisering kortet som fulgte med telefonen pakking. Klikk på "Send".

7 Slå på Nokia 1100. Det kan bli bedt om å stille inn dato og klokkeslett når du slår den på. Dette kan gjøres når som helst. Trykk på "C" -tasten for å hoppe over dette trinnet og fortsette aktiveringsprosessen. Skriv inn serienummeret i det angitte området. Klikk på "Send" -knappen. Skriv inn ditt kall område postnummer. Du har muligheten til å legge minutter nå eller på et senere tidspunkt. Når telefonen er aktivert, vil den nye mobilnummeret vises over telefonens skjerm.

Hint

  • For å holde tjenesten aktivt, må du legge airtime før tjenesten sluttdatoen som vises på din Tracfone skjermen.
  • Ring Tracfone på 800-867-7183 hvis du har spørsmål eller bekymringer om aktiveringsprosessen.