Hvordan Airbrush et bilde på en bil

Hvordan Airbrush et bilde på en bil


Airbrushing er en kunstnerisk teknikk som bruker lufttrykket til å male design og bilder på nesten alle tenkelige underlag. Den airbrushing verktøy utstøter komprimert luft, slik at malingen å bli sugd ut av en maling kammer og dugger ut av sprøytepistolen.

Bruksanvisning

1 Flytt bilen til et godt ventilert område. Sett på en beskyttende maske som dekker nese og munn.

2 Tørk av den delen av bilen du skal jobbe videre med en fuktig klut. Tape sjablonger til bilen din ved hjelp av maskeringstape. Bruk ekstra tape rundt kantene for å sikre at malingen spray ikke nå utover grensen og la uønskede maling merkene. Når du arbeider rundt konturene av bilens kroppen, bruker den ledige hånden til å holde sjablongen i en passende stilling for å passe bilens form.

3 Koble slangen og airbrush ved å skru den større siden av slangen inn i baksiden av airbrush.

Velg fargen du vil bruke først og legger det inn i airbrush maling reservoaret. Sett maskeringstape over noen områder av sjablongen utsparinger at du ikke vil den første farge å røre.

4 Hold airbrush slik at tommelen og langfingeren er sikre kroppen mens pekefingeren har kontroll over avtrekkeren eller knapp, som bør være plassert på toppen av airbrush.

Trykk utløseren ned og tilbake forsiktig å spray maling.

5 Rett spray munnstykke på sjablonger, holder airbrush omtrent seks inches unna, og begynne å male tynne lag. Flytt airbrush i en rask, kontinuerlig bevegelse, slik at man unngår å styre malingen strømmen på et bestemt sted for lenge, noe som kan føre til at malingen til å klumpe seg eller drypp.

6 La den første runden av maling tørke i noen timer. Endre maling i airbrush til en annen farge og gjentar trinn tre og fire. Gjenta denne prosessen til du har brukt alle fargene som du har tenkt å.

7 La den ferdige kunstverk tørke i flere timer, og deretter fjerne maskeringstapen. La malingen tørke i ytterligere 12 til 24 timer, eller som anvist på airbrush maling etiketten. Ikke la bilen for å bli våt eller sitte i regnet under tørkeprosessen.

Hint

  • Hvis du ikke har erfaring med airbrushing, øve på et stort stykke papp eller plast.
  • Du kan lage dine egne sjablonger ved å tegne og cuting ut figurer på papp.
  • Maling alternativene inkluderer akryl, vannbasert maling og oljemaling. Hvis du ønsker å inkludere små, intrikate detaljene du trenger en mindre airbrush.
  • Hvis du ikke er fornøyd med designet du har airbrushed på bilen din, kan du male ved å dekke den forrige kunstverk med en base lag med maling.