Hvordan å videresende en T-Mobile Voice Mail

Hvordan å videresende en T-Mobile Voice Mail


Hvis du mottar en talemelding som er relevant for en annen person eller en gruppe mennesker, ville det være lettere å bare sende meldingen til dem i stedet for dikterer via tekstmelding eller muligens miscommunicating innholdet ved å forsøke å resitere meldingen fra hukommelse. T-Mobile-kunder er på hell: Transportøren støtter tale videresending av post. Den dårlige nyheten er at kundene kan bare videresende meldinger til andre T-Mobile-kunder, ikke hvem som helst på et annet nettverk. Spedisjon talepostmeldinger fra T-Mobile kunde til kunde kan gjøres ganske enkelt.

Bruksanvisning

1 Lytt til talemelding du vil videresende. Dette er viktig fordi du må fullføre meldingen før telefonsvarer system vil tillate deg å videresende den til en annen T-Mobile kunde.

2 Trykk på nummer 6 på tastaturet for flere alternativer når du blir bedt om å gjøre det etter at du har hørt meldingen.

3 Trykk på nummer 2 for å videresende meldingen til en annen kunde.

4 Skriv inn telefonnummeret til T-Mobile kunde du ønsker å motta talemelding og trykk på # -knappen.

5 Tast 1 for å spille inn en kort melding som kan bli hørt før mottakeren hører meldingen du videresender. Trykk # tasten når du er ferdig med innspillingen.

6 Trykk på Send-knappen på telefonen for å sende meldingen til mottakeren.

Hint

  • Dele talepostmeldinger kan være nyttig og informativ, men vær forsiktig så du ikke sende private meldinger til mottakerne. Mange talepostmeldinger kan være personlig eller privat, og kan inneholde sensitiv informasjon om deg eller den opprinnelige avsenderen av meldingen. Husk å være profesjonell og diskret urovekkende denne informasjonen.