Hvordan å sveise Polypro Plastic

Polypropylen er mye brukt i konstruksjonen og bilindustrien. Når sprekker eller brudd utvikle seg i en komponent av polypropylen, kan det hoppet området generelt skal sveises. I likhet med andre sveiseteknikker, er det prep arbeid involvert for å sikre at sveisen har riktig mengde penetrasjon, styrke og integritet. Prepping polypropylen omfatter rengjøring av sveiseområdet for å fjerne forurensninger og skråtsnitt over normalsnitt sider av sveiseskjøten. Riktig avfasinger må utføres til en tilstrekkelig dybde for å tillate sveise å trenge inn i minst halvparten av tykkelsen av polypropylenmateriale.

Bruksanvisning

1 Plugg i håndholdt plast sveiser og sett temperaturen til 575 grader Fahrenheit. Skyv heftetupp til luftuttaket munnstykke av plast sveiser. La sveiser til å varme opp mens du forbereder tilkoblingen.

2 Skråkant på begge sider av sveiseskjøten med kniven. Plassere kniven mot den ene side av skjøten. Trekk kniven mot deg, med knivbladet vinklet bort fra kjøreretningen og bladet av kniven ved en 30 graders vinkel i forhold til materialet. Bruk lange jevn slag for å holde en jevn skråkanten langs hele lengden av sveisen. Fortsette prosessen inntil man har en skråkant som er halvparten av materialtykkelsen dyp. Utføre den samme skråkant på den andre siden av sveiseskjøten.

3 Fjerne urenheter fra sveiseskjøten med et lett rengjøring av begge sider av sveiseskjøten med et stykke av smergellerret. Tørk området med en ren klut for å fjerne løse partikler omgir sveiseskjøten. Skyv de to delene av polypropylen sammen og stanger kantene stramt.

4 Hold sveiser, med heftetupp ligge flatt på begge kantene av polypropylen. Med et lett trykk, drar heftetupp langs felles i en kontinuerlig pass for å sikre sveiseskjøten. Fjern heftetupp med tang og sette spissen på et område som ikke vil bli skadet av hett tips.

5 Fest hastighet spissen med tang til luftuttaket på plast sveiser. La tuppen å oppvarme til temperaturen.

6 Sett inn en lengde av polypropylen filler stang inn hastigheten spissen. Legg plast sveiser mot sveiseskjøten. Når polypropylen flytende, mate filler stang inn i sveiseskjøten som du trekker plast sveiser langs sømmen. Undersøk sveiseskjøten som du trekker sveiser. En riktig sveiseskjøt vil ha en liten dam av smeltet polypropylen foran fyllstoffet stang og langs begge sider av fyllstoffet stang.

7 Skjær av enden av fyllstoffet stang med vaierkutterne etter sveiseskjøten er utført. Gjør flere passeringer på tykkere materiale til å fylle den skrå delen av sveiseskjøten. Du trenger ikke å utføre noen ekstra prep arbeid mellom passerer.

8 Tillat sveiseskjøten helt avkjølt før du bruker noen belastning for den sveisede området.