Hvordan å stramme en Serpentine Belt på en 1998 Volvo

Alle 1998 Volvo firesylindrede motorer er utstyrt med en serpentin belte system for å slå servostyring pumpe, dynamo, vannpumpe og A / C kompressor. Systemet bruker en fjærbelastet strammer skivene som sitter ved siden av servostyring pumpe nær toppen av motoren. Mens strammer vil justere etter beltet strekninger, vil beltet til slutt strekke utover grensene for spenningen og krever erstatning. En erstatning belte er tilgjengelig fra din Volvo-forhandler eller de fleste auto deler butikker.

Bruksanvisning

1 Finn den negative batterikabelen der den festes til batteriet. Løsne festebolt med en skiftenøkkel fjern kabelen fra batteriet.

2 Finn serpentin beltestrammeren på forsiden av motoren. Strammeren har en 3/8-tommers firkantet hull i armen som vil imøtekomme plassen kjøretur fra en skralle eller breaker bar.

3 Sett firkant fra en 3/8-tommers stasjon breaker bar inn i hullet på strammeren og roter strammer mot klokken, løsner beltet. Fjern beltet fra strammer deretter ut av motorrommet. Roter strammer klokken til den frie armen posisjon og la den sitte i nå.

4 Installer en ny belte på trinsene, forlater den av strammer skivene for nå. Roter strammer mot klokken, skyver beltet under skivene roter deretter strammer klokken, stramme beltet.

5 Koble den negative batterikabelen på den negative batteriet innlegget, sett festebolten og stram den med en skiftenøkkel. Dobbeltsjekk beltet banen, noe som gjør at beltet går over og under skivene riktig. Hvis du er usikker på veien, er det en belteføring diagram i manualen samt på et klistremerke under panseret på din Volvo.