Hvordan å spille inn digitale kanaler Fra HDTV til Analog videospiller

Hvordan å spille inn digitale kanaler Fra HDTV til Analog videospiller


Digital TV (DTV) omformere la deg forvandle en HD-kringkasting signal til et analogt signal som kan tas opp til videobånd på en videospiller. DTV boksen forbinder den ene enden til en HDTV kildesignal, slik som en antenne, og til videospilleren på den andre enden. Begge tilkoblinger krever koaksialkabler med ring koplinger på endene for å feste kablene til kontaktene.

Bruksanvisning

1 Feste en koaksialkabel til utgangen på undersiden av HDTV-antenne, å dreie metallringen på kabelenden med urviseren for å holde snoren på plass.

2 Koble den andre enden til antenneinngangen på baksiden av omformer boks.

3 Fest den gjenværende koaksialkabel til "Out til TV" jack på omformer boksen og den andre enden til antenneinngangen på baksiden av videospilleren.

4 Slå på omformer boksen og trykk på programmeringsknappen på fronten for å skanne HDTV-kanaler inn i boksen.

5 Tune omformer boksen med opp- og ned-kanalknappene til ønsket kanal for opptak og sette video til kanal 3 eller 4, avhengig av modell.

6 Sett inn en tom videokassett inn foran porten til videospilleren, som vil trekke inn og sete kassetten i forberedelsene til innspillingen.

7 Trykk på "Record" -knappen på forsiden av videospilleren, vanligvis en knapp med en rød sirkel i midten, for å begynne taping kanalen utenfor DTV omformer boks.

Hint

  • Opptaket på videotape vil være i standard definisjon ettersom videospillere er ute av stand til opptak ved høyere oppløsning på HD-video.