Hvordan å skrive på en Blackberry Pearl Keyboard

Hvordan å skrive på en Blackberry Pearl Keyboard


Evnen til å tekstmelding er en av de kjennetegn funksjonene i smarttelefoner som Blackberry Pearl. Fordi det er mindre enn andre Blackberry-modeller, Pearl måtte designe et nytt tastatur til å passe den kompakte størrelsen. Dette betyr at hver enkelt tast har to brev alternativer, men dette er ikke så komplisert som du kanskje tror. Blackberry Pearl bruker Suretype-teknologien som kan gjette ordet du forsøker å skrive ganske nøyaktig. Slik fungerer det.

Bruksanvisning

Hvordan å skrive på en Blackberry Pearl

1 Åpne programmet som du ønsker å skrive. Enten du er texting en venn, ta notater eller skrive en e-post, vil Sure systemet på Pearl fungerer på samme måte.

2 Finn de første bokstavene i et ord du ønsker å skrive på tastaturet. Hver av tastene på en Blackberry Pearl har to bokstaver som er tildelt den, så å finne et brev bør ikke vise seg å vanskelig.

3 Skriv inn de første par bokstavene. På dette punktet et sett med alternativer vises på en drop-down skjerm med en liste over ord i systemet mener du prøver å skrive, og et sett med brev alternativer som kan brukes til å danne et ord. Den baserer disse gjetter på sammenheng og vanligste bokstavene i ordet.

4 Velg ordet eller bokstaven sett du prøver å skrive fra listen over alternativer, og trykk på midten styrekulen for å skrive det inn i skjermen. Fortsett med prosessen til du er ferdig med å skrive.