Hvordan å se 3D Gjennom briller

Hvordan å se 3D Gjennom briller


3D-TV og filmer har blitt alle raseri med nye tv-systemer. Ved hjelp av riktig utstyr og 3D-briller, dine TV-skjermer innholds tidligere bare sett i fornøyelsesparker og kinoer. For å kunne bruke 3D-briller, må du sørge for alt utstyret fungerer som det skal og glassene er riktig; ellers, vises 3D-visning feil eller ser uskarpt i glassene.

Bruksanvisning

1 Koble til en 3D-basert enhet til din 3D-TV, for eksempel en 3D Blu-ray-spiller, 3D aktivert kabel / satellittmottaker eller en Sony PlayStation 3, som er den eneste gaming enhet med 3D-funksjoner, som i mars 2011. Dette gjøres med en HDMI-kabel. Når du kjøper en ny HDMI-kabel, sørg for at den sier det kan støtte 3D-innhold. Noen HDMI-kabler har ikke den bithastighet evne til å transportere 3D-informasjon. Plugg kabelen inn i "HDMI Out" porten på enheten, og sett den andre enden av kabelen inn i en av de "HDMI In" porter på TV.

2 Slå på 3D-TV og 3D-aktivert enhet, og velg deretter HDMI-tilkobling for å vise 3D-innhold. En 3D Blu-ray-spiller eller PS3 viser automatisk 3D-innhold, mens kabel og satellitt-mottakere med en 3D-kanal må informeres manuelt av 3D-stasjon. For å gjøre dette, trykk på "3D" -knappen på TV-ens fjernkontroll, velg deretter 3D stasjonen du vil se på. Avhengig av TV du bruker, vil du motta to bilder som ligner. Bildet vil enten vises to ganger med på på toppen og den andre på bunnen eller en på høyre og det andre bildet på venstre side av skjermen. En meny vises på TV spør hvordan bildet vises. Velg på venstre / høyre eller topp / bunn alternativet for bildet for å vise 3D-innhold.

3 Sitte rett foran fjernsynet og satt på 3D-brillene. Trykk på "Power" knappen på brillene og du vil merke linsene mørkne litt. Dette er fordi skodder i 3D-brillene vil begynne å åpne og lukke seg raskt. 3D-innholdet vises nå rett foran øynene dine.