Hvordan å rette skyet plast frontlys dekker

Hvordan å rette skyet plast frontlys dekker


De fleste bilprodusenter bruker plast for å gjøre frontlys dekker, og disse dekslene har en tendens til å få riper over tid, forårsaker en overskyet utseende som kan påvirke frontlys funksjon. Derfor er en skyet frontlys ikke bare et kosmetisk problem, men også et sikkerhetsproblem. Med noen albue fett og noen enkle trinn, kan du gjenopprette plast frontlys dekker og holde dem klar.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen, sett på parkerings pause og åpne panseret. Rengjør eventuelle rester fra rundt frontlys forsamlinger i og utenfor hetten med verktøyet pensel. Vask utsiden av frontlys dekselet med mild såpe og en fuktig klut. Tørk av med en annen klut.

2 Tape malte overflater av bilen rundt utsiden av frontlys forsamlinger. Maskeringstape vil beskytte mot skader mens du sliper plast frontlys dekker.

3 Suge en klut i vann og fukte den ytre overflaten av den første frontlys forsamlingen. Dypp et stykke på 600-sandpapir i vann og begynne å gni den over frontlys dekning i en venstre-til-høyre bevegelse. Fortsett sliping frontlys dekning i ca 10 minutter, mens papiret og frontlys forsamlingen våt. Gjenta for den andre frontlys forsamlingen.

4 Tørk bort eventuelle rester med en ren klut. Gjenta trinn 3 ved hjelp av 1000-sandpapir.

5 Tørk bort rusk igjen med en ren klut, og deretter gjenta trinn 3 med 2000-sandpapir. Du må kanskje jobbe i mer enn 10 minutter med denne siste nivået av sandpapir. Fortsett til objektivet ser klarere.

6 Dypp en ren, tørr klut i slip rubbing compound. Bruk den til å gni ut de endelige riper i hvert plast frontlys dekke. Rengjør de resterende stoffene fra dekselet med mild såpe og vann.

7 Fjern tapen og lukk panseret. Påfør et tynt lag med voks over frontlys lokket med en annen ren, tørr klut. Buff den med en myk klut bare til overflødig er fjernet. Påfør noen få måneder.