Hvordan å rette en gnistgapet på en 2000 Hyundai Accent

Hvordan å rette en gnistgapet på en 2000 Hyundai Accent


Hyundai Accent ble innført i 1998. 2000 Hyundai Accent var utstyrt med en 1,5-liters i-linje, firesylindret motor med 92 hestekrefter og 97 fot-pounds av dreiemoment. Når du bytter tennplugger, må du sjekke at pluggen gap for hver plugg er innenfor spesifikasjonen, og juster om nødvendig.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Accent, og sette panseret prop. Finn tennplugg ledninger, på forsiden av motoren på toppen.

2 Ta en tennpluggledningen fra tennpluggen, bruker hånden til å trekke ledningen boot gratis med en vridende bevegelse. Trekk alltid på boot - ikke selve kabelen. Bytt ut en plugg om gangen, slik at du ikke blander opp ledningene.

3 Fjern den eksponerte tennpluggen, ved hjelp av en skralle, tennplugg og 6-tommers forlengelse. Spark stikkontakter fungere bedre enn vanlige stikkontakter, da de er utstyrt med en gummigjennomføringen for å gripe tak i tennpluggen ved fjerning og installasjon. Vri tennpluggen mot klokken, til tennpluggen spinner lett. Fjern skrallen fra den øvre enden av utvidelsen, og spinne forlengelse og socket som en skrutrekker, til å fjerne tennpluggen helt.

4 Bruke et mellomroms verktøy for å måle avstanden mellom senter og side elektrodene på pluggen. Riktig gap for denne motoren er 0,044 tommer. Juster åpningen som er nødvendig, ved hjelp av spor på verktøyet for å forsiktig bøye sideelektroden inn eller ut etter behov.

5 Sett på tennpluggen, og skru pluggen til 11 fot-pounds, med en momentnøkkel, forlengelse, og tennpluggkontakten. Sett på tennpluggen, ganske enkelt ved å trykke den ned på pluggen med hånden.

6 Gjenta trinn 2 til 5 for å kontrollere og justere de tre gjenværende tennplugger i Accent.

Hint

  • Ikke alle tennplugg merkevarer er justerbar. Hvis pluggene er ikke justerbar, sjekk gapet. Hvis en plugg er feil gapped, ikke bruk den, men den tilbake for en erstatning.