Hvordan å reparere et soltak i en Lincoln Navigator

Hvis du vedlikeholder din Lincoln Navigator sol tak, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt deg ren og inspisere solen takets gummipakninger minst to ganger i året.

Bruksanvisning

Bytt Gasket

1 Fjern Interiør arbeid og headliner klut som dekker toppen av Lincoln Navigator.

2 Skru ut skruene og boltene som holder soltaket til Lincoln Navigator. Trekk ut strømkilden fra baksiden av soltak.

3 Løft solen taket av Navigator. Du kan trenge hjelp av en annen person til å utføre denne handlingen uten å skade soltaket eller navigatoren.

4 Trekk den gamle gummipakningen ut av grøften der den hviler. Bruk plast skrape for å fjerne overflødig gummi eller lim fra grøften. Sjekk også grøften etter tegn til rust og strøk den med Rustoleum hvis nødvendig.

5 Legg den nye gummipakningen i grøften. Start med den ytre leppe, og deretter flytte til indre leppe. Se etter rygger eller rynker. Fjern forseglingen på steder der det ikke plass rett og installere den slik at tetningen sitter jevnt og glatt inne i grøften.

6 Returner soltaket til normal posisjon og fest den til rammen. Sjekk ofte for å sikre at det er nivå, og ikke glem å koble strøm til soltak.

7 Plasser headliner på plass, etterfulgt av interiøret trim arbeid.

Oppretthold ditt Sun Roof

8 Kontroller utsiden av soltaket på Lincoln Navigator på månedlig basis. Se å sikre at det er jevnt sittende, ikke løfte på et hjørne. Løfte indikerer det er på tide å rense og smøre sporene.

9 Sjekk drenering rør for Lincoln Navigator. To avløp til forsiden av kjøretøyet, vanligvis under fendere. De to andre avløp til baksiden av bilen, vanligvis bak baklykter. Bruk trykkluft til å blåse ut rusk, støv eller tresko.

10 Tilgang til spor og sel for ditt Lincoln Navigator sol tak ved å fjerne Interiør og la taket dekselet slipp. Du trenger ikke å fjerne det, bare la den henge. Bruk trykkluft til å blåse ut rusk, deretter behandle spor med 3-i-ett smøremiddel.

11 Smør og rengjør gummipakninger. Tørk dem av med en ren klut, og deretter bruke glidemiddel beskrevet i brukerhåndboken. Hvis sel er stiv eller viser tegn på stor slitasje, er det på tide å bytte dem.

Hint

  • Bruk aldri WD-40 for å smøre sporene på soltak, som det er vannbasert og vil forårsake skade og lekker.