Hvordan å regenerere en Auto Battery

Hvordan å regenerere en Auto Battery


Bilbatterier, hvis riktig omsorg for, vil vanligvis vare i minst fem år. Men av og til oppstår problemer i løpet av denne tiden. For eksempel kan bilens dynamo svikte og føre til at batteriet lades. Dessuten kan du har rett og slett glemt å slå av parkeringslysene en natt, bare for å våkne opp neste dag for å finne ditt batteri drenert. Uansett tilfelle, regenererende eller lade batteriet er en enkel oppgave som kan oppnås i en relativt kort tidsperiode.

Bruksanvisning

Regenerering med en batterilader

1 Åpne panseret på bilen og fjerne eventuelle plast vakter eller skjold fra batteriet samt batteripolene. Sjekk også bilens brytere for å sikre at de er slått av.

2 Koble den positive klemmen fra laderen til positive innlegg av batteriet. Den positive klemmen på laderen vil sannsynligvis være rød eller gul i fargen og / eller har et plusstegn på den et sted. Tilsvarende vil batteriets positive innlegg har et plusstegn i nærheten av det. Kontroller at klemmen er godt festet.

3 Koble den negative klemmen fra laderen til negative innlegg av bilens batteri. Laderen negative klemmen vil være svart, mens batteriets negative terminalen vil trolig bli merket med et minustegn.

4 Slå laderens bryteren til "On" posisjon.

5 Koble laderen til en stikkontakt. Hvis det ikke kommer en stikkontakt, må du kanskje bruke en skjøteledning. Skritt tilbake og la batteriet lade til den er full (se ref. 1). Avhengig av hvor dårlig batteriet er utladet, kan det ta alt fra 30 minutter opp til noen timer.

Regenerering med startkabler

6 Slå alt slås av, åpne panseret og fjerne alle skjermer og dekker fra utladet batteri.

7 Trekk et kjøretøy med et fulladet batteri nær bilen med ut batteriet (du må trekke den nær nok for startkabler for å nå mellom begge batteriene). Vend genseren med bilen av, pop panseret og fjern eventuelle beskyttelsesdeksler fra batteriet.

8 Plasser en positiv klemme (rød eller gul) av jumperen kabelen på positive innlegg av jump bil / lastebil og deretter koble den andre positive klemmen til den positive innlegg av dødt batteri.

9 Plasser negative klemme av jumperen kabelen på negative innlegg av jumperen bil / lastebil og deretter legge de resterende negative klemmen på et nakent stykke metall på kjøretøyet med det utladede batteriet; en utsatt, umalt bolt vil fungere. Dette vil bidra til å unngå gnister.

10 Start jump bil / lastebil og la den gå i noen minutter. Deretter starter bilen med tomt batteri.

11 Fjern startkabler i motsatt rekkefølge som du festet dem.

12 Tillat bilen med den tidligere drenert batteri til å løpe i ca. 30 minutter. Dette gjør at dynamoen å regenerere batteriet.