Hvordan å programmere en Zenith TV Remote

Ulykker kan skje og ting tapt, men himmelen forby ulykke faller på fjernkontrollen. En blakk eller mistet fjernkontrollen kan ødelegge dagen ved å forårsake bekymring og stress. Løsningen for å få en universell fjernkontroll kan være like stressende å vite at du er nødt til å programmere fjern riktig for at det skal fungere. Heldigvis, synkronisering prosessen for en universell fjernkontroll er ganske rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold inne knappen PRG (program) for 3 fulle sekunder på Zenith fjernkontrollen. LED-lampen på fjernkontrollen vil slå seg på når du har hatt det lenge nok.

2 Trykk på komponent-knappen på enheten du ønsker å styre fra fjernkontrollen. Trykk "Kabel" for alt som er koblet via en RF-tilkobling og "AUX" for enheter som er koblet via komposittkabler.

3 Finn din enhet fra TV-koder nettstedet. Input 3-sifret kode, og trykk "Enter". Hvis lampen på fjernkontrollen lyser hele tiden, legge inn en annen kode på listen. Hvis lyset slås av, jobbet koden. Trykk på "Power" -knappen for å teste fjernkontrollen. Enheten du bare programmerte vil slå seg på. Hvis lyset skal være på farten nærmere TV og flytte alle hindringer som blokkerer signalet fra fjernkontrollen til TV-en. Hvis det ikke fungerer, må du bruke en annen kode på listen.