Hvordan å programmere en Spare Remote for 2003 Mazda Tribute

Hvordan å programmere en Spare Remote for 2003 Mazda Tribute


Hvis du mister din nøkkelfri adgang fjernkontroll for 2003 Mazda Tribute, må du programmere fritiden fjernkontroll slik at du kan bruke den til å låse opp og låse dørene. Programmering reservefjern følger de samme prosedyrene som programmerer noen annen fjernkontroll for bilen din og tar bare noen få enkle prosedyrer. Når du programmere fjernkontrollen, ønsker du å bekymre deg for å fomle rundt etter nøklene når du har hendene fulle, bare trykke på utløserknappen på fjernkontrollen og åpne døren.

Bruksanvisning

1 Åpne din sjåførenes sidedøren, skriv bilen og lukk døren. Sette nøkkelen i tenningen og vri den fra "Off" posisjon til "Kjør" posisjon åtte forskjellige tider, og endte i "Kjør" -stilling. Du må fullføre denne sekvensen i 10 sekunder.

2 Plukk opp fjernkontrollen og trykk på en knapp på fjernkontrollen innen 20 sekunder. Kjøretøyet vil svare ved å sykle slusene en gang.

3 Vri nøkkelen i tenningsbryteren til "Off" posisjon og vent på din låser til å sykle en gang til for å bekrefte exit fra programmeringsmodus.