Hvordan å programmere en Metro PCS Phone

Hvordan å programmere en Metro PCS Phone


For en telefon til å fungere ordentlig på MetroPCS nettverket må det være programmert. Programmering tall påvirker kundens evne til å ringe og motta telefonsamtaler, sende bildemeldinger og tilgang webtjenester. Programmering er relativt enkel og kan gjennomføres ved å ringe kundeservice på 1-888-8Metro8. Representanten vil lede deg gjennom de aktuelle trinnene nedenfor og beviste de spesifikke tilgangsnumrene for kontoen din der det trengs.

Bruksanvisning

1 Trykk på tasten 1 seks ganger. Velg alternativer fra bunnen av skjermen. Bla ned til "Service" og trykk "OK". Rull ned til "Programmering" og trykk "OK". Tast inn koden fra agenten. Rediger "MDN", "MIN" og "SID" som ledes av agenten. Trykk på slutt-knapp, er dette den med den røde telefonsymbol.

2 Trykk på 0-tasten seks ganger og trykk deretter sende så hvis du ringer. På programmeringsskjermen trykker du "Velg". Tast inn koden fra agenten og trykk "OK" to ganger. Trykk "Select". Skriv inn MDN og trykk "OK" to ganger. Skriv inn MIN og trykk "OK" to ganger. Skriv inn SID og trykk OK.

3 Tast inn ## 626 *. Tast inn koden fra agenten. Klikk "OK" på NAM1. Rediger MDN og klikk "OK." Rediger MIN og klikk "OK." Rediger SID og klikk "OK" og deretter "Exit".

Hint

  • Den MDN, MIN, SID og kode til telefonen blir nødt til å bli gitt til deg av agent og er unike for din konto. Du må sikre kontoen din før agenten er i stand til å gi deg tallene.