Hvordan å programmere en Keyless Entry for en 2003 Chevy Suburban

Hvordan å programmere en Keyless Entry for en 2003 Chevy Suburban


Ifølge Edmunds.com, er keyless-entry standard på 2003 Chevrolet Suburban, blant annet på base LS-modellen. Dette betyr at du bør ikke ha noen problemer med å programmere en ny keyless-entry fjernkontrollen til Suburban. Modulen er allerede installert, trenger bare fjernkontrollen til å bli synkronisert med systemet. Prosessen med å programmere en fjernkontroll for 2003 Suburban er den samme som det er i alle 2000 til 2006 modeller.

Bruksanvisning

1 Samle bilnøkkelen og keyless-entry fjern du ønsker å programmere til Suburban. Bare en fabrikk-erstatning fjern vil synkronisere med systemet.

2 Kontroller at alle dører er lukket, inkludert den bakre luke dør. Åpne førerdøren, ta plass og lukk døren.

3 Sett nøkkelen i tenningen, men ikke slå den. Trykk og hold "Lås opp" bryteren på døra master-kontrollpanelet.

4 Vri tennings i følgende rekkefølge: på, av, på, av. Når vri nøkkelen til "On", starter ikke motoren. Utfør dette raskt for å lykkes.

5 Slipp "Lås opp" bryteren. Du vil høre dørene låses. Hvis du ikke gjør det, starter prosedyren over.

6 Trykk samtidig "Lock" og "Lås opp" på keyless-entry fjernkontroll. Hold disse knappene nede i omtrent 30 sekunder. Du vil høre dørlåser syklusen igjen. Dette gjør at du vet at fjernkontrollen er programmert. Vri tennings til "On" og deretter "Av" for å fullføre.

Hint

  • Hvis keyless-entry fjern ikke vil synkronisere til 2003 Suburban, prøve å bytte batteri. Ifølge 2003 Suburban bruksanvisningen for, er batteriet lett skiftes ut ved å sette inn en mynt i kantene på fjernkontrollen og vri den for å åpne enheten. Når det er åpent, og trekk den dårlige batteriet ut med fingrene og sette inn nye. The Suburban fjern bruker batteri CR2032.