Hvordan å programmere en Ford Escape Key

Hvordan å programmere en Ford Escape Key


Du kan programmere en ny nøkkel til Ford Escape uten å besøke en Ford-forhandler eller en låsesmed. Men trenger du to programmerte tastene til å gjøre det. Derfor er hjemme prosedyre for å programmere Escape tastene er bare nyttig hvis du programmerer en ekstra nøkkel. Besøk et autorisert Ford-forhandler hvis du har mindre enn to programmerte nøkler; serviceavdelingen kan koble bilen til Ford verktøy for å programmere nøkkelen.

Bruksanvisning

1 Finn begge dine programmerte nøkler. Sitte inne Ford Escape. Sett en av de programmerte nøkler i tenningen sporet. Undersøk tenningen sporet.

2 Lær de viktige posisjoner. Hakket at nøkkelen ligger i når du først setter det er posisjon en. Vri nøkkelen frem igjen. Dette er posisjonen to. Slå den frem igjen; Dette er stillingen tre. Posisjon fire skrur motoren. Det er ikke nødvendig å bli kjent med det å programmere en nøkkel.

3 Vri nøkkelen tilbake i posisjon én. Deretter slår det å plassere tre. La den stå i posisjon tre for mellom tre og 10 sekunder. Slå den tilbake til en, og deretter fjerne den.

4 Sett den andre programmert tast innen 10 sekunder for å fjerne den siste tasten. Slå den fra posisjonen man å plassere tre. La den stå i posisjon tre for mellom tre og 10 sekunder. Fjern det.

5 Sett nøkkelen du programmerer. Slå den å plassere tre. La den stå i posisjon tre i minst seks sekunder, og deretter fjerne den. Nøkkelen skal nå jobbe. Prøv å starte motoren med den nye nøkkelen. Hvis det ikke fungerer, ble programmer gjøres feil. Prøv igjen.