Hvordan å programmere en DVR Effektivt

Det er fint å være i stand til å ta opp alle dine favorittprogrammer og ikke trenger å bekymre deg for det hver uke. Det er akkurat det en DVR eller PVR gjør for deg. Men hvis du ikke programmere digital eller personlig videoopptaker riktig kan du ende opp mangler TV-programmer som du ønsker å se, og at Tap hensikten med å ha en DVR i første omgang. Her er noen ideer for å sørge for at du aldri går glipp av et annet program.

Bruksanvisning

1 Bruk en TV guide eller kabelføringen for å finne de programmene du ønsker å se for uken. Sørg for å gjøre oppmerksom på de tider og kanaler for hvert program.

2 Noen DVRs tillate deg å ta opp to programmer samtidig; andre lar deg ta opp et program mens du ser et annet. Du vet hvilken type DVR du har når du prøver å ta opp to programmer, fordi du vil få en feilmelding hvis det ikke kan gjøres.

3 Slå på TV og DVR og gå til guiden. Bruk tastene på fjernkontrollen for å bla gjennom guiden til du kommer til den dagen og tiden av showet du vil ta opp. Du kan velge etter tittel, tema og ukedag.

4 Når du finner din show, klikk på opptaksknappen. Dette vil få opp et skjermbilde der du kan velge mellom et opptak av et en gang eller registrere alle programmer i en serie.

5 Plukk antall ganger du vil spille inn showet og lagre. Når du lagrer, vil DVR spørre deg hvor lenge du ønsker å lagre showet.

6 Alltid lagre når du er ferdig. Du kan sjekke for å være sikker på at showet skal spille inn ved å velge opptak-funksjonen på din DVR og trykke på knappen for å ta deg til listen over planlagte opptak. Dette vil vise hvert show som er satt til å bli registrert.

Hint

  • Alltid dobbeltsjekke planlagte opptak.