Hvordan å programmere en Cricket CDMA telefonen kan brukes på Verizon

Hvordan å programmere en Cricket CDMA telefonen kan brukes på Verizon


Programmering av en CDMA telefon til bruk med Verizon krever at du har enheten blinket. Blinkende er prosessen med å omprogrammere nettverksinnstillingene på Cricket telefonen til å arbeide med Verizon Wireless. Å ha telefonen blinket, må du ta kontakt med en profesjonell mobiltelefon blinkende selskap i ditt område. Prøver å flashe Cricket telefonen selv kan skade firmware og nettverksinnstillingene på enheten, som vil gjøre den ubrukelig.

Bruksanvisning

1 Finn en mobiltelefon blinkende selskap i ditt område. I de fleste tilfeller kan du ta kontakt med Verizon Wireless og informere representanten for din hensikt å etablere tjenester med dem og de vil henvise deg til en mobiltelefon blinkende selskap.

2 Besøk mobiltelefon blinkende selskap og betale teknikeren å utføre tjenestene.

3 Gi teknikeren med mobiltelefonen, og vent til tjenestene er fullført. I de fleste tilfeller tar mobiltelefon blinking hvor som helst fra 25 til 35 minutter.

4 Hent mobiltelefonen og besøke en Verizon Wireless butikken. Informer representant for din hensikt å etablere en trådløs konto hos dem.

5 Gi representant med den informasjonen som hun trenger for å sette opp kontoen din. I de fleste tilfeller vil hun be om ditt navn, fakturaadresse, personnummer og / eller førerkort nummer. I tillegg må du samtykke i en kredittsjekk og sette opp en betalingsordning for å ta vare på noen aktivisering og / eller innskudd avgifter.

6 Velg en trådløs plan og gi representanten med mobiltelefonen. Vent til representant til å programmere enheten på Verizon nettverket. Dette kan ta alt fra 15 til 25 minutter.

Hint

  • Beløpet å ha mobiltelefonen blinket varierer fra staten. Derfor bør du rådføre deg med tre eller flere mobiltelefon blinkende selskaper i ditt område og sammenligne sine priser mot hverandre. Dette vil hjelpe deg å få den mest økonomiske prisen tilgjengelig.
  • Blinkende din mobiltelefon fjerner de fleste, om ikke alle, av data fra mobiltelefonen din. Sikkerhetskopier alle viktige meldinger, media og bilder før du fortsetter med blinkende service.