Hvordan å programmere en Blank SIM-kort for T-Mobile

Hvordan å programmere en Blank SIM-kort for T-Mobile


SIM-kortet står for Subscriber Identity Module-kort. SIM-kortet brukes til å lagre personopplysninger på en mobiltelefon. SIM-kort hold abonnentinformasjon som telefonnummer, tekstmeldinger og e-poster. SIM-kortet lar brukeren enkelt bytte mellom T-Mobile mobiltelefoner uten å måtte overføre alle data manuelt til den nye telefonen. SIM-kort er bære bestemt, noe som betyr at de bare kan brukes for transportøren som er notert på mobiltelefonen. Du må programmere et tomt SIM-kortet før du kan bruke den.

Bruksanvisning

1 Ring T-mobile kundeservice gratisnummer. Velg aktivering når du får automatisert tjeneste. Vent en representant til å komme på linjen.

2 Forsyne representant med serienummeret på SIM-kortet. Du kan også ha å gi agenten din informasjon som modell av telefonen, telefonnummer og navnet ditt.

3 Ta ut batteriet fra T-Mobile telefon. Sett SIM-kortet i sporet angitt for SIM. Sett batteriet og batteridekselet.

4 Slå på telefonen. Kontroller at SIM-kortet er aktivert på riktig måte. Ta en telefon, eller har noen ringe telefonen for å teste at SIM-kortet fungerer. Ring kundeservice for å feilsøke eventuelle problemer som kan oppstå med aktiveringsprosessen.