Hvordan å plukke opp bilen Satellite Radio i huset ditt

Du har vært nyte satellitt-radio i bilen for en stund. Det holder deg underholdt på den daglige pendle uten never-ending reklamer av kringkasting radio. Du har nylig besluttet at du ønsker satellitt-radio i huset også, men er usikker på hva du trenger. Her er noen enkle, relativt rimelige alternativer for ruting satellitt-radio til ditt hjem.

Bruksanvisning

Plug-n-play til hjemmelydsystem

1 Få et hjem kit. Hvis du bruker en add-on satellitt-radio-mottaker i bilen din, er det sannsynligvis en plug-n-play-mottaker, som lett kan overføres fra bil til hjemmet. Du trenger et eksisterende stereoanlegg med analoge (venstre og høyre) lydinnganger. Følg fremgangsmåten nedenfor.

2 Sett opp et hjem kit. Dette settet kommer med alt du trenger for å sette din satellitt-radio opp og koble den til et hjemmestereoanlegg. Ideelt sett vil du ønsker å sette den opp i nærheten av et vindu som vender i riktig retning for din leverandør (Sør for XM, se Ressurser for Sirius). Du kan være i stand til å få et signal gjennom veggen eller taket, så justere antennen og flytte den rundt for å få det sterkeste signalet. Koble til antennen inn mottakerens antenneinngangen.

3 Dock mottakeren. Hekt lydkabelen fra mottakerens utgang til venstre og høyre innganger på stereoanlegget. Koble strømledningen til mottakeren og koble den til et strømuttak.

4 Gjør hjemmet lydsystem og satellitt radiomottaker på. Slå hjemmestereomottaker til inngangskilde som tilsvarer der du koblet til satellittmottaker (for eksempel "Aux 1", "Tuner"). Forutsatt at du har et aktivt abonnement, er du nå klar til å lytte til satellitt hjemme.

Plug-n-play å Boombox / Dock

5 Bruk en boombox eller dock. Hvis du har en plug-n-play-mottaker i bilen din og ikke har et hjemmestereoanlegg, kan du kjøpe en boombox eller dock for å lytte til satellitt-radio.

6 Koble plug-n-play-mottakeren til dokken.

7 Sett opp antennen og plugg i. Du har nå en bærbar satellitt-radio til å spille i ditt hjem.

Hint

  • Hvis du har en "Satellite Radio-Ready" mottaker i både hjem og bil, kan du være i stand til å bruke en ekstern tuner, som theXM Mini-tuner, for å få resepsjonen på både hjem og bil stereo, krever bare ett abonnement. Dette kan imidlertid kreve ekstra maskinvare for eldre stereo mottakere. Sjekk spesifikasjonene for din individuelle maskinvare. Følg linken nedenfor for mer informasjon om XM Mini-Tuner.
  • Hvis du har en innebygd satellitt-radio-mottaker i bilen din, kan du ikke enkelt overføre den til ditt hjem. I dette tilfellet, må du kjøpe en ekstra mottaker for å installere i ditt hjem. Kontakt satellitt radio leverandøren for å diskutere flere mottakerabonnementsalternativer.