Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Toyota Tundra

Toyota Tundra full størrelse plukke opp bilen har vært på det amerikanske bilmarkedet siden 2000 og er fortsatt et populært valg for lastebil kjøpere. Tundra drivere kan også forbedre helse og lang levetid av bilen sin ved å utføre hjemme vedlikehold, inkludert grunnleggende væske sjekker. Kontroll av servostyring væske nivået vil ikke bare spare deg penger på dyre reparasjoner, men vil også holde deg trygg på veien.

Bruksanvisning

1 Utføre grunnleggende vedlikehold på din Toyota Tundra hver måned. Selv om du kan sjekke servostyring væske raskt på lett når som helst, bør du ikke trenger å legge væske fortere enn 60.000 miles.

2 Sørg for at din lastebil er parkert på et plant underlag og at motoren er kald før du utfører vedlikehold for å sikre at du får en nøyaktig lesing på væskenivåer.

3 Finn servostyring væske reservoaret under panseret på bilen. I 5 VZ-FE motortyper, er servostyring væske reservoaret på passasjersiden foran motoren, mens i 1 FZ-FE motortyper, er reservoaret ligger på førersiden av motoren.

4 Kontroller at væskenivået er et sted mellom "Hot" og "kald" level karakterer. Hvis væsken er lav, kan du legge mer væske ved å fjerne lokket og legge sakte. Sjekk bilens brukerhåndbok for fabrikkfylling. Vær oppmerksom på at reservoaret er liten og kan lett bli overfylt ved en feiltakelse.

5 Inspisere selve reservoaret, så vel som andre komponenter som slanger og klemmer for å sikre at det ikke er brudd eller sprekker som kan føre til en lekkasje. Skift ut slitte deler umiddelbart for å unngå varm væske lekker inn i motoren.