Hvordan å leie en bil uten kredittkort

Hvis du planlegger å reise og trenger en pålitelig form for transport, kan det være lurt å leie en bil. Mesteparten av tiden, når du bestiller bilen på forhånd, betaler du for eller holde reservasjonen med et kredittkort. Imidlertid er det mulig å leie bil med andre betalingsmetoder, som for eksempel et debetkort eller brukskonto.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på et nettsted som lar deg bestille en leiebil. Du kan gjøre dette rett gjennom selskapet eller gjennom en online reisebyrå, slik som Expedia eller Priceline.

2 Fullfør kjøretøy bestilling for å få opp betalingsmåter. Skriv inn din debetkortinformasjonen akkurat som du ville gjort med et kredittkort. Dette utgjør skrive på den måten navnet ditt vises på kortet, hele fronten nummer, utløpsdato og muligens det tresifrede CVV nummer på baksiden av kortet.

3 Velg betal-for-sjekk metoden hvis tilgjengelig. Skriv inn navnet på kontoen, og skriv i routing og bank tall. Disse er funnet på nedre venstre hjørne av kontrollen.

4 Hvis du ikke kan forhåndsbetale med enten en sjekk eller debetkort, kan du gå til kjøretøy leie anlegget når du har nådd ditt mål. Vanligvis er selskapet kommer til å ha noen ekstra biler på tomten. Betale for leie av bil med kontanter. Du kan også motta en rabatt for å betale kontant, fordi selskapet ikke trenger å betale et kredittkort behandlingsgebyr.