Hvordan å lease en Mercedes Sprinter

Hvordan å lease en Mercedes Sprinter


Leasing en Mercedes-Benz Sprinter kan være en vanskelig prosess. Noen leasing selskapene ikke finansiell leasing på nyttekjøretøy, så å finne en forhandler med en sterk bakgrunn i flåten salg kan hjelpe deg ut. I januar 2010, velger Mercedes-Benz forhandlere i USA begynte å selge og betjene Sprinter, som tidligere ble solgt i USA som en Dodge og Freightliner modell. Som et resultat, kan forhandlere ikke vet om de beste flåten leasing alternativer for Sprinter varebiler. Full noen undersøkelser før du besøker forhandleren kan hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen på din van leieavtalen.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvilken modell passer best til dine behov. Sprinter kommer i lasten, passasjer og chassis-modeller. Sprinter modell du velger kan påvirke din evne til å få en leieavtale. For eksempel vil noen flåte leasing selskapene ikke finansiere chassis drosjer, fordi de vil til slutt ha en ettermarkedet karosseri fra dem.

2 Finn en lokal Sprinter forhandler. Ikke alle forhandlere Mercedes-Benz selge Sprinter varebiler. Besøk mbsprinterusa.com å finne en lokal forhandler. forhandlere Autoriserte Sprinter har større utstillingslokaler og tjenesteområder som kan romme service behovene i din van.

3 Be om sitater. Du kan kontakte autoriserte forhandlere via internett eller over telefon. Sørg for å be om en Sprinter spesialist, så vil de vite om spesielle lease et bredt utvalg av varebiler. Hvis du kjenner kroppen stil og alternativer som best passer dine behov, be om en omfattende sitat som inkluderer en månedlig leiebetaling. Når du ber om en leieavtale sitat må du oppgi følgende informasjon: kjørelengde per år, beregnet forskuddsbetaling og foretrukne lease lengde. Når du kontakter forhandleren, spør om netto balanseførte kostnadene de bruker; dette beløpet er faktisk forhandlet cash salgspris av kjøretøyet.

4 Sammenligne sitater. Som du kontakte flere forhandlere og få sitater, sørg for å sammenligne dem. Se hva långivere forhandleren bruker. Mercedes-Benz Financial tilbyr fleksible leievilkår, men noen forhandlere har i huset leasingselskaper som kan brukes for å få en lavere månedlig betaling. Alternativt kan en bilforhandler sitere en leiebetaling basert på en satsene for en selvstendig bank som Chase eller US Bank, som begge disse långivere tilbyr kommersielle leasing programmer.

5 Velg et tilbud. Når du leser gjennom sitater og finne de vilkår som fungerer best for deg, velge den beste. Hvis ingen av sitater eller netto balanseførte kostnader er innenfor rekkevidde, kan du kontakte forhandleren og fortsette å forhandle med dem.