Hvordan å lease en bil i New Zealand

Hvordan å lease en bil i New Zealand


Leasing en bil i New Zealand er en grei prosess. Den vanskeligste delen, som i de fleste andre land, er å avgjøre hva slags kjøretøy til leie, hvor mye du har råd til å bruke og hva slags leiekontrakt du ønsker. Det er ganske mange automotive leasingselskaper i New Zealand, og du vil ønske å spørre med noen av dem for å finne den beste leasing ordning.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags leiekontrakt du ønsker. I New Zealand har du to valg - enten en operasjonell leieavtale eller en finansiell leieavtale. En operasjonelle funksjoner mer som en leiebil, som dekker vedlikehold av kjøretøyet i utbetalingene, men ikke tilbyr et alternativ til å kjøpe bilen på slutten av leieavtalen. En finansiell leieavtale vil forlate deg ansvarlig for vedlikehold av kjøretøyet gjennom leieavtalen, på slutten av som du har valget mellom å gå bort eller kjøpe ut bilen til restverdi. Operasjonelle leieavtaler tendens til å komme med høyere utbetalinger enn en finansiell leieavtale, men de tilbyr full skattefradrag, mens en finansiell leieavtale ikke er fradragsberettiget.

2 Bestem hva slags kjøretøy du trenger, enten det er en fire-dørs bil, sport utility, lett lastebil eller en sportsbil. Du mange selv ønsker å begrense dette ned til et bestemt merke og modell.

3 Samle sitater fra flere leasingselskaper og sammenligne sitater basert på dine spesifikasjoner. Pass på at du gjennom vilkårene for hvert tilbud, for eksempel "kjørelengde" målt i kilometer tillatt, renten ladet, det som anses rimelig slitasje samt alt vedlikehold dekkes.

4 Signer leiekontrakten du føler deg mest tilstrekkelig dekker dine behov for begrepet du trenger leieavtalen. Ikke signere noen kontrakt før du er sikker på at du forstår vilkårene og kan forholde seg til disse vilkårene. Bryte en leiekontrakt i New Zealand vanligvis vil innebære strenge straffer.