Hvordan å kringkaste til en Cell Phone

Hvordan å kringkaste til en Cell Phone


Kringkasting i en mobiltelefon betyr å sende tekstmeldinger til flere mottakere. Du kan gjøre dette ved hjelp av en annen mobiltelefon eller ved å bruke PC-en og en spesiell programvare. Dette er en praktisk måte å sende ut invitasjoner til grupper av mennesker eller for å sende ut julekort. Det er også mye enklere og mindre tidkrevende enn å sende ut hver tekstmelding individuelt.

Bruksanvisning

Ved Cell Phone

1 Gå til telefonens meny og trykk på "Meldinger" eller "Opprett melding" -ikonet.

2 Trykk på "Mottakerliste". Trykk på "Lag en liste" og trykk "OK". Du blir ført til kontaktlisten. Velg et kontaktnavn og trykker på "Legg til kontakt". Gjør dette trinnet til du er ferdig med å velge kontaktene som skal legges på mottakerlisten.

3 Lag et navn på listen. Standardnavnet er mottakerlisten.

4 Naviger til alternativene under "meldinger" til du finner "Create meldinger."

5 Trykk "Create meldinger" og begynner å skrive meldingen.

6 Trykk på telefonnummeret eske etter du har skrevet meldingen. Velg "Mottakerliste" igjen. Du skal se den nye listen. Velg den. Trykk "OK" og vent på at meldingen skal sendes til alle kontaktene dine.

av PC

7 Velg en SMS program som lar deg sende bulk meldinger fra datamaskinen. To som du kan velge mellom er Pro Data Doctor og Bulk SMS Software (se Ressurser). Begge koste $ 50 som i 2010. Etter å betale for programmer, laste ned og installere dem på datamaskinen.

8 Klikk på programmets ikon og åpne opp programmet. Gå til Enter Mottakers telefonnummer boksen og skriver inn i cellen tall for hver av mottakerne.

9 Skriv inn meldingen under Melding. Klikk på "Send meldinger" -knappen og tekstmeldinger sendes.