Hvordan å gjøre Frenched Hovedlys

Hvordan å gjøre Frenched Hovedlys


En ofte oversett komponent i enhver bil er frontlys system. Det finnes to hovedtyper av frontlykter: tradisjonelle incandescents, som kan finnes på de fleste modeller produsert før 2000; og HID lys, som kan finnes på mange nyere modeller og gir et sterkere, mer effektiv bjelke. HID lys fikk sin start i Europa, som fører mange til å referere til denne typen belysning som europeisk stil, eller fransk stil frontlykter. Hvis du har en eldre modell bil kan du fortsatt bruke disse nyere stylet frontlykter ved å kjøpe en gjør-det-selv-konvertering kit.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og finn baksiden av frontlys forsamlingen. Legg merke til ledningen inn i frontlys. Dette er ledningsnettet som leverer strøm til lys. Trekk ut nå.

2 Komme inn i lykte interiøret. Avhengig av størrelsen på hånden din må du kanskje trekke frontlys forsamlingen ut et par inches å oppnå dette. Når du er inne, ta tak i pære og vri den til venstre for å løsne og fjerne det.

3 Sett den nye HID pære og vri den til høyre for å feste den på plass. Deretter legge ballast til baksiden av frontlys forsamlingen med dobbeltsidig tape gitt i ombyggingssett.

4 Koble ledningsnettet inn i ballast og koble deretter ballast til frontlys forsamlingen med å koble ledningen i settet.

5 Gjenta prosessen ovenfor med den andre frontlys å fullføre konverteringen til fransk stil frontlykter.

Hint

  • Før du starter arbeidet være sikker på at nødbremsen er på og bilen er helt avkjølt.
  • Noen biler vil ha en kanal skjold som dekker baksiden av frontlys forsamlingen. Disse er vanligvis holdt på med et par skruer. Fjern dem å få tilgang til ledningsnettet.
  • Bruk hansker når du berører nakne lyspærer. Oljen på huden din kan redusere deres liv.