Hvordan å gjøre en Dual TV-antenneNår du installerer en TV-antenne, du vanligvis gjør det for å øke signalstyrken at TV-en er i stand til å motta. Jo sterkere signal, jo flere kanaler du kan få og høyere kvalitet på bildene vises i. Du kan installere doble TV-antenner for å doble signalstyrken og potensielt få flere kanaler og bedre lyd- og bildekvalitet i prosessen.

Bruksanvisning

1 Koble fra alle elektriske apparater før du arbeider med dem.

2 Kle av gummi isolasjonen rundt en av de to antennekabler og fjern koaksial tilkobling på slutten av den.

3 Kle av en liten mengde gummi isolasjon fra andre TV-antenne på bunnen nær koaxialforbindelsen, men ikke skjære av koaksial kabel på den andre antennen.

4 Pakk koaksial ledninger som ble eksponert når du fjernet isolasjonen fra den første antenneledningen rundt utsatt ledninger på den andre antenneledningen som fortsatt har sin koaksial tilkobling intakt.

5 Bruk nebbtang til å vikle ledninger rundt andre antennekabelen og lage så tett av en forbindelse mellom de to ledningene som du kan.

6 Isoler de to ledningsforbindelser med elektrisk tape, og deretter bruke en andre lag med tape så tett som mulig. Koble antennekabelen med koaxialforbindelsen inn i antenneinngangen på TV for å begynne å bruke den doble TV-antenne oppsett.