Hvordan å gjøre en Bakhjulsdrift Burnout

Hvordan å gjøre en Bakhjulsdrift Burnout


Rear-wheel-drive burnouts kan utføres for visuell effekt eller for praktiske formål. Før racing ned kvart mile stripen, er det lurt å utføre en burnout å fjerne rusk, som sand, fra dekkene, og for å varme dem for ekstra grep. Perfeksjonere en burnout kan ta mange forsøk før å kunne unngå steiling kjøretøyet eller drepe utbrenthet.

Bruksanvisning

1 Kjør tre fjerdedeler av veien i vannet boksen hvis utbrenthet blir utført på et spor. Vannet boksen er en våt plass spesielt brukt for å brenne ut dekkene. Vannet resulterer i en raskere tap av trekkraft, mens mengden av slitebanen tapt ved utbrenning minimaliseres. Uten vann boks, kan mer slitebanen gå tapt.

2 Rev opp motoren til en høy RPM eller (omdreininger per minutt), avhengig av hvor mye dreiemoment bilen har. Slipp clutch å spinne bakhjulene.

3 Trykk forsiktig på bremsekloss med venstre fot når revolusjoner gå opp igjen. Hvis bremsen brukes for hardt, vil utbrenthet stoppe og bilen kan stall. Hvis bremsen ikke er hardt nok, kan bilen krype fremover.

4 Fjær akseleratoren, holde omdreininger opp i powerband, som er den RPM båndet der kjøretøyet har den mest strøm. Den powerband i de fleste biler er mellom 1000 og 2000 RPM under redline. For å gjøre dette, trykk på gasspedalen med jevne mellomrom slik at turtallet bo i powerband og ikke utmerke seg inn i redline. Redline er grensen for hvor turtall max ut og inn denne sonen kan føre til motorskade. Hold dekkene spinner i omtrent fem sekunder.

Hint

  • Pass på at bilens antispinn er av.
  • Ikke sprette av rev limiter mens du gjør en burnout. Dette kan føre til motorskade.