Hvordan å gjenoppbygge sidespeilet på en Chevy Truck

Hvordan å gjenoppbygge sidespeilet på en Chevy Truck


Sidespeilet på en lastebil Chevy består av en liten motor og en plastisk speil både innesluttet i et stort ABS plasthus som festes til siden av døren med tre pigger, støpt inn i feste side av speilet. Disse stendere er brukt til å bolte speilet gjennom metallplater i døren fra innsiden av døren. Dette er den vanligste speilet oppsett på sent modell og importere biler. Gjenoppbygging sidespeilet på en Chevy lastebil krever ikke fjerning av speilhuset fra kjøretøyet.

Bruksanvisning

1 Finn og fjern plastdekselet på innsiden dørpanelet som dekker ledningsnett og festemutterne for speilet. Dekselet er lett å finne fordi den er montert på innsiden av døren, rett overfor speilhuset. Ta av dekselet, trekk på den med hendene.

2 Koble de to endene av ledningsnettet ved å dra i hver ende. Dette fjerner strøm til speilet motor og gjør det mulig å trekke enden av selen som er koblet til speilet ut av huset.

3 Presse en side av speilet i huset. Dette skyver den andre siden av speilet ut av huset. Motoren og speil bruke en ball og socket oppsett for å holde speilet på motoren. Skyv hånden din bak den eksponerte enden av speilet og trekk på det å skille seg ballen og socket-tilkobling.

4 Fjern de tre umbrakoskruene som holder speilet motor innsiden av kabinettet med en umbrakonøkkel.

5 Trekk motoren ut av kabinettet. Husk ledningsnettet kommer ut med det. Når trekke speilet motor ut med en hånd, mate selen inn i aksel av speilhuset mellom døren og plast speilet.

6 Træ ledningsnettet av den nye speilet motoren i hullet i siden av huset og presse selen gjennom døren.

7 Bolt motoren på plass med de gamle Allen bolter.

8 Plasser den nye eller gamle speil tilbake inn i kabinettet og skyv på den med hånden for å koble seg ballen og socket. Du vil høre på ballen og socket klikkes sammen.

9 Skyv de to endene av ledningsnettet sammen.

10 Plasser speilet dekselet tilbake på døren og smekk den på plass ved å slå den lett med håndflaten.