Hvordan å gjenoppbygge en 42RE Transmission

Den 42RE overføring er en del av Dodge og Chrysler linje av kjøretøy. Forebyggende vedlikehold er en metode for å beskytte 42RE overføring over tid. Hyppige endringer av overføring væske og olje er en form for kjøretøy vedlikehold. Skade forårsaket av slitasje på overføringer kan være bidratt til utilstrekkelig forebyggende vedlikehold. Den 42RE overføring kan nås lett for reparasjoner. Gjenoppbygging en Dodge 42RE overføring kan oppnås effektivt med de riktige ressurser og verktøy.

Bruksanvisning

1 Fjern monteringsrammen boltene på overføringen med en skiftenøkkel. Senk overføring ut av rommet bay. Trekk klokkehuset fra hverandre ved hjelp av en skrutrekker.

2 Finn girstangen kontroller på overføringen. Plasser den nye girspaken kontroll arm på plass. Trekk til girskifte med en umbrakonøkkel. Plasser tannhjul på plass på bjelle bolig stenger. Skru på plass med en sekskantnøkkel.

3 Plasser tannhjul på hakkene på overføringen utstyr akselen. Trekk girene med en umbrakonøkkel. Sett pakningen inn i klokken bolig. Stram boltene på pakningen med en skiftenøkkel.

4 Koble overføring til en bil jack. Hev jack og plasser overføring i girkassen rommet. Skru monteringsbolter med en skiftenøkkel.

5 Løft panseret av bilen. Trekk ut overførings cap sensor. Sette trakten inn i kammeret hullet. Hell fluid inn i overføringskammeret og erstatte sensoren hetten.

Hint

  • Trekk til bolter og skruer i henhold til dreiemoment spesifikasjonene for kjøretøy drift guide.
  • Vurdere å sjekke alle væskenivåer i bilen for fullstendig vedlikehold.
  • Overfylling av transmisjonen kan føre til overføring pumpen utløp for lekkasje.