Hvordan å finne noen Via Cell

Hvordan å finne noen Via Cell


Som mobiltelefon teknologien forbedres, bruker potensialet for mobiltelefoner øker. Moderne mobiltelefoner er blitt sofistikert nok til å håndtere funksjoner som tidligere krevde spesialist-teknologi, som GPS-posisjon. Akkurat som en GPS-funksjonen på din mobiltelefon kan gi retninger, kan den også brukes til å spore hvor du er. Ved å registrere din mobiltelefon med et bestemt nettsted, vil du være i stand til å bli funnet uansett hvor du er, så lenge du har mobiltelefonen med deg.

Bruksanvisning

1 Last sporing av programvare til ditt hjem eller jobb-PC fra en sporing nettsted. Disse nettstedene er vanligvis gratis. For å se hvilken programvare som er best for deg, kan du bruke en sammenligning nettsted som www.cellphonetrackers.org. Informasjon kan være begrenset til utvalgte personer for å beskytte ditt privatliv og lar steder som skal vises på et kart.

2 Registrere telefonen din med sporings området når nedlastingen er fullført.

3 Logg deg inn på sporings området for å se hvor den registrerte mobiltelefonen befinner seg. Hvis du bruker programvare for å overvåke sikkerheten til barn, så er det mulig å se deres plassering på et kart med veier og bygninger som er merket. Noen nettsteder viser også fart for å vurdere de midler som telefonen er på reise.

Hint

  • Hvis du er bekymret for plasseringen av telefonen og dens eier, ringe nødtelefonen umiddelbart. Politiet har teknologi til å finne en telefon bedre enn noen kommersielt tilgjengelig programvare, og en mulig savnet person bør alltid rapporteres.