Hvordan å finne noen ved hjelp av en mobiltelefon nummer

Hvordan å finne noen ved hjelp av en mobiltelefon nummer


Ifølge United States Postal Service, 17 prosent av folk i USA flytter hvert år. Dette betyr at mange mennesker med mobiltelefoner endrer bærere og få nye tall. Hvis alt du trenger er en gammel mobiltelefonnummer for noen, er det fortsatt mulig å finne denne personen gjennom noen søk i databaser og etterforskning, de fleste som koster deg ingenting.

Bruksanvisning

1 Ring mobiltelefonnummer. Den enkleste måten å finne en person gjennom sitt gamle mobiltelefonnummer er å bare kalle det. Noen ganger for bekvemmelighet eller forretningsmessige formål, folk flytter og tar sitt mobiltelefonnummer med dem.

2 Kjør en omvendt søk på nummeret. Den mest omfattende offentlig søkemotor tilgjengelig er Google. Tast inn nummeret (i formatet "222-333-4444") i Google-nettleseren, trykker du på "Google Search" knappen og se gjennom resultatene. Hvis du finner nummeret lagt ut på en blogg, hjemmeside, nettsamfunn eller annet nettsted, gjennom informasjonen knyttet til nummeret. Det kan være at personen nevner en ny arbeidsplass, en kommende flytte til en bestemt by og så videre).

3 Følge opp informasjon fra bakover. Dette krever litt undersøkende arbeid. For eksempel, hvis det gamle mobilnummeret ble lagt ut med informasjon om en ny by personen var å flytte til, ringe katalog assistanse (411) for byen og be om en oppføring for den personen.

4 Søk tallet i Pipl.com. Dette dypnettet søkemotoren har robotsøkeprogrammers som finner informasjon savnet av tradisjonelle søkemotorer. Tast inn nummeret og trykk på knappen "Søk". Gjennomgå resultater (som omfatter elektroniske dokumenter, nyheter og så videre), finne noe informasjon knyttet til det gamle nummeret og forskning det som er skissert i trinn tre.

5 Ansette en privat etterforsker. Noen forskere har spesialisert seg på å spore mennesker og har ressurser og kompetanse til å spore mennesker gjennom gamle mobiltelefon tall. For å finne en kvalifisert privat etterforsker, ta kontakt med statens profesjonell privat etterforsker forening eller ringe et advokatfirma og spørre hvilke etterforskere de anbefaler for å finne folk.