Hvordan å fikse en ødelagt mobiltelefon-kamera

Hvordan å fikse en ødelagt mobiltelefon-kamera


De fleste mobiltelefoner i dag kommer med en innebygd mobilkamera, og dessverre ulykker skjer og ofte en bruker ender opp med å prøve å finne ut hvordan å fikse en ødelagt mobiltelefon kamera. Ikke alle problemer med mobiltelefon kameraer krever en tur til butikken eller til og med en erstatning kamera. Du bør imidlertid være oppmerksom på at mobiltelefonen kameraet er bygd inn i kroppen din mobiltelefon slik i denne artikkelen om hvordan å fikse en ødelagt mobiltelefon kamera vi vil bare behandle eksterne problemer.

Bruksanvisning

1 Hvordan fikse en ødelagt mobiltelefon kamera hvis mobiltelefonen blir våt. Selv om du har fulgt hvert eneste skritt og nøye tørket mobiltelefonen fortsatt er fuktighet kan forbli bak kameralinsen og forårsake uklare bilder. I dette tilfellet løsning kan være så enkel som en boks med trykksatt luft som brukes til å rense tastatur og maskindeler. Hold luften munnstykket noen få inches fra linsen og styre strømmen av luft i sprekkene rundt mobiltelefonen kameralinsen. Ofte vil dette bidra til å tørke opp små mengder fuktighet. Hvis du fortsatt finne fuktighet fanget da en hårføner kan brukes på svært lav varme. Vær oppmerksom på at varme kan oppløse lim på innsiden av mobiltelefon og bare bruker den minst mulig.

2 Hvordan fikse en ødelagt mobiltelefon kamera hvis objektivet er ripete. Av og til ulykker eller til og med normal slitasje mobiltelefon kameralinsen kan bli ripete og i mange modeller å skifte frontplaten eller linsedekselet vil fjerne riper og uklarheter. Av dette vil selvsagt avhenge av kameramodellen. For eksempel i enkleste tilfelle er det så enkelt å bytte ut som en Nokia N97 alt du trenger er erstatning linsedeksel og en presisjon mobiltelefon kit slik som de laget av Torx. Andre modeller kan være mer komplisert eller nesten umulig å erstatte.

3 Hvordan fikse en ødelagt mobiltelefon kamera hvis LCD-skjermen er ripete og gjøre å ta et bilde med mobiltelefonen vanskelig eller umulig og never mind prøver å bruke dem til å ringe noen. Flere selskaper gjør mobiltelefonen scratch remover kits. Disse pakkene består av et kjemikalie som polerer LCD-overflaten og kan gjøre en uleselig og riper på skjermen flater i en krystallklare nesten nye skjermer. Dette vil ikke fungere hvis LCD-skjermen er sprukket ikke bare riper. Det er også reserve ansikter tilgjengelig for de fleste mobiltelefon med kamera hvis du ikke er komfortabel med verktøy så er det sannsynligvis ikke et prosjekt for deg, men med en mobiltelefon reparasjon verktøysett de fleste kan klare å erstatte LCD-skjermen med liten eller ingen problemer.

4 Hvordan fikse en ødelagt celle kamera hvis du får feilmeldinger. Et par av de mer avanserte mobiltelefon kameraer har sine egne operativsystemer og ja, sine egne feilmeldinger når du prøver å ta bilder. I de fleste tilfeller er dette en situasjon som krever en tur til verksted, men det er en rask triks du bør prøve først. Med for eksempel en Blackberry mobiltelefon zoom-funksjonen kan nekte å jobbe til tider. Før rushing av til en butikk bare slå den ned og ta ut batteripakken dekslet og ta ut batteriene. Sett inn batteriene og det kan ofte fikse en irriterende liten svikt i mobil phoneís kameraet.

5 Hvordan fikse en ødelagt mobiltelefon når kameraet må skiftes. Mobiltelefon kameraer ikke egner seg å gjøre det selv-prosjekter. Det vil kreve et godt sett med presisjon verktøy og i produsentens spesifikasjoner for kameramodellen. I de fleste tilfeller er det vanligvis enklest og klokeste å ta mobiltelefonen til reparasjon. Resultatene vil være forutsigbare og stresset mindre. Hvis du en farget i ull gjør det yourselfer med en elektronikk bakgrunn eller i det minste mye selvtillit da blir du nødt til å konsultere spesifikasjonene for din individuelle mobiltelefon kamera og fortsette med forsiktighet.

Hint

  • En av de enkleste måtene å fikse en ødelagt mobiltelefon kamera er forebygging. Vi canít forhindre alle ulykker, men en linsedekselet eller kamera dekning for mobiltelefonen kameraet vil bidra til å unngå noen vanlige problemer som plager mobiltelefon kameraer.