Hvordan å designe din egen Splash Guards

Når du kjører, de fleste ikke er klar over hvor mye bilen tåler på veien. Skvettlapper er et viktig tilbehør å ha. Laget av en tykk, hard plast, de hindrer skade på grunn av mineraler, bergarter og diverse gjenstander som anløpe kjøretøyet. Skvettlapper er vanlig farger, men kan du tilpasse dem. Med noen få enkle verktøy inkludert i sprutbeskyttelse kit og Krylon Fusion for Plastic spray, er du på vei til å designe din egen unike skvettlapper.

Bruksanvisning

1 Plasser sprutbeskyttelse satt på avis eller håndkle. Har hvert i nedre posisjon som om de var på en bil allerede.

2 Gni sandpapir på overflaten av hver enkelt sprutbeskyttelse.

3 Spray Krylon Fusion maling på overflaten av skvettlapper. Vent 15 minutter for den tørke.

4 Bruk en sjablong av ditt valg for å plassere på overflaten av skvettlapper og spray med en annen farge. Vente i 15 minutter for den tørke helt.

5 La din splash vakt satt til tørk på aviser eller håndkle. Vent en full syv dager før du fester dem på bilen din.

Hint

  • Krylon Fusion for Plastic har en rekke plast spray, så bestemme hva utseende og tekstur du vil at skvettlapper å ha, og deretter velge paint.Wearing hansker kan forhindre kontakt med malingen eller materials.Rubbing sandpapir er ikke nødvendig, men dette kan gjøre spraymaling stick better.Wait en time etter at du bruker Krylon Fusion for Plastic spray for å teste den.
  • Iført en grunnleggende ansiktsmaske eller ved hjelp av høy forsiktighet kan forhindre inhalering eller skader fra denne prosessen.