Hvordan å demontere et Flip Mino

Flip digitale kameraer er små videospillere designet for enkel bruk og til å ta opp relativt høy kvalitet video. The Flip Mino er en mindre versjon av den opprinnelige Flip-opptaker, og kommer med de samme grunnleggende egenskaper, inkludert muligheten til å skyte i HD, samt flip-out USB arm. Disse enhetene er teknologiske bragdene, så hvis du ønsker å se hva som gjør dem tick, først ta en fra hverandre.

Bruksanvisning

1 Bruk en nysgjerrige verktøyet til å fjerne klistremerket på undersiden av enheten. Dette klistremerket har en liten strekkode på den, og bokstavene HDMI over mini HDMI-porten. Bruk en liten Phillips-skrutrekker til å fjerne de to skruene under dette klistremerket.

2 Kile din nysgjerrige verktøy i mellom de to halvdelene av enheten, og skyv den rundt på siden og nedre kant. Ikke skyv den langs toppen av enheten.

3 Trekke halvdelene fra hverandre langsomt, inntil side- og bunnkantene er frigjort, og den fremre kan skilles fra baksiden. Vær forsiktig når du trekker foran og bak hverandre, så er det en kontakt bånd som ligger nær bunnen av enheten, som forbinder de to halvdelene.

4 Koble båndkabelen ved å trekke det ut av kontakten på hovedkortet. Sett tilbake halvparten (plast halvdel) til side.

5 Sett inn nysgjerrige verktøyet bak en av de øverste hjørnene på LCD-skjermen for å begynne å løfte den ut av sted. Etter at du har begynt å løfte den ut av sted på en side, flytte til den andre øverst i hjørnet og sette inn nysgjerrige verktøyet bak den kanten. Har ennå ikke forsøke å fjerne LCD-skjermen fra braketten.

6 Bruk en nysgjerrige verktøy for å løfte metallbrakett (plassert under LCD-skjermen) ut av sin plass. Dette avslører en plastbrakett som er plassert under. Bruk din nysgjerrige verktøy for å løfte denne braketten malplassert også, og satt dem begge til side.

7 Finn båndet kontakten som går fra LCD-skjermen til hovedkortet. Bruk neglen til forsiktig vippe opp låsen plassert på koblingsstedet. Fjern båndkabelen fra kontakten ved å trekke den ut med fingrene. Fjern LCD-skjermen og sett den til side.

8 Med skrutrekker, fjern de fire skruene som ligger langs ytterkanten av hovedkortet.

9 Finn de to mikrofonledninger nær toppen av hovedkortet. Disse er små røde ledninger koblet mellom to sølv prikker. bly ene er horisontal, mens den annen er vertikal. De-lodde disse fører for å koble dem. Løft opp på frakoblet ledning forsiktig med en pinsett når du bruker en loddebolt.

10 Trekk hovedkortet ut av etuiet, og pass på ikke å trekke for hardt, da det fremdeles er koblet via to flatkabler. Koble fra kablene på deres kontaktsider (på hovedkortet) ved hjelp av en pinsett. Fjern hovedkortet helt ut av omslaget, og sett det til side.

11 Fjern de to skruene på sidekantene av batterikassen med skrutrekkeren. Bruk din nysgjerrige verktøy for å ta ut batteriet, sammen med sin sak, fra enheten.

12 Ser vi på den fremre delen av enheten, må du fjerne de tre Phillips-skruer rundt to mikrofoner (nær kameraet). To skruer er plassert ved større mikrofon; den tredje er nær den mindre mikrofonen. Fjern mikrofonene og sett dem til side.

1. 3 Fjern de fire skruene som ligger langs kantene av metall braketten over kamerahullet. Fjern braketten å avsløre den flip-out USB arm. Bruk en pinsett til å fjerne USB-arm og sett den til side.

14 Ser vi på hovedkortet, fjern de to skruene som fester kameraet på plass. De er plassert på baksiden av hovedkortet som kameraet er på. Fjern kameraet fra det logiske kortet. Din Flip Mino er nå fullstendig demontert.

Hint

  • Avstå fra å forsøke å de-lodde mikrofonen fører med mindre du har gjort en lignende prosess før. Ved hjelp av en loddebolt for lenge på ledningene kan forårsake kretser til kort ut eller permanent skade på enheten.