Hvordan å dekode VIN på en Chevy Truck

Alle fabrikater og modeller av biler har et kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). Dette inkluderer alle Chevrolet lastebiler. Med VIN, er det mulig å finne ut hvilket land Chevy lastebil ble gjort i, fabrikken, modell og år, og selv motorstørrelse. Selv om du kanskje ikke alltid ha bruk for VIN nummer, hvis du tar din lastebil til en forhandler for reparasjon, de kommer til å se på VIN for å bedre forstå nøyaktig hva de må gjøre for å kjøretøyet slik at det går riktig.

Bruksanvisning

1 Skriv ned Chevy lastebil VIN. Selv om det kan variere fra merke og modell, er antallet vanligvis i nederste høyre hjørne av frontruten.

2 Se over nummeret. Det første tallet er mest sannsynlig en "1." Dette er landskoden og USA er 1. Den andre karakter vil være en "G." G står for bil maker General Motors. Det tredje tegnet er en "C" for Chevrolet.

3 Flytt ned til fjerde tegnet. Nå som du vet navnet merkevare og opprinnelsesland, de neste fire tegnene fortelle mer om den spesifikke lastebilen du har. Tegn fire beskriver bremsesystemet (som kommer til å variere) og den femte nummer er linjen og chassis skriv din lastebil har (C = vanlig cab 4x2, K = vanlig cab 4x4, P = fremover kontroll chassis, G = van og W = El Camino). Den sjette tegnet er lastebil serien (tonn tilhenger størrelse), er den syvende nummer lastebil kroppstype, og den åttende nummer er motortypen.

4 Se på den niende nummer. Dette er sjekken siffer, og kommer til å variere fra modell til modell. Den tiende tallet representerer modellåret, og den ellevte tallet representerer monteringsfabrikk (A = Lakewood, B = Baltimore, F = Flint, J = Janesville, V = Pontiac, S = St. Louis, U = Lordstown, F = Freemont , 1 = Oshawa, 3 = Detroit, 4 = Scarborough). De siste seks tallene er det sekvensielle serienummer for Chevy lastebil