Hvordan å dekode serienumre på 1953 Chevy Trucks

Hvordan å dekode serienumre på 1953 Chevy Trucks


I 1953 Chevrolet produsert lastebiler på femten forskjellige fabrikker. Disse kjøretøyene, inkludert de som er bygget i '54 og '55, var den første serien kjøretøy og den siste av "Advance Design." For å finne ut mer informasjon om akkurat din lastebil, må du dekode serienummeret.

Serienummeret for klassiske Chevrolet lastebiler er på baksiden av distributøren, stemplet i. Dekoding hver serienummeret vil la deg finne ut hvor lastebilen ble gjort, og hvor langt inn i år.

Bruksanvisning

1 Se på den første bokstaven i serienummeret. Dette brevet klassifiserer hver lastebil ifølge serien det tilhører. Chevrolet lastebiler bygget 1953-1955 var den første serien i sin klasse, noe som betyr at disse lastebilene var de første lastebiler bygget i henhold til Chevrolet spesifikasjoner. Den første serien klasse utpekt vekt og chassis med enkeltbokstaver "H, J, K, L, M, N, P, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z." bokstaven "O "ble utelatt for klarhets skyld. Eventuelle serienumre som begynner med to bokstaver betegne en lastebil som ble bygget før 1953.

2 Undersøk tosifret tall følge rekke brev. For 1953 modell Chevrolet lastebil, vil dette tallet alltid være "53", som betyr årsmodell. Lastebiler som har serienummer mangler et tosifret tall følge rekke brev og i stedet gå rett til et annet brev ble bygget før 1953.

3 Finn enkelt bokstav etter to-sifret år. Dette brevet betyr fabrikken kode for hvert kjøretøy. Et serienummer som begynner med "A" betyr at lastebilen ble bygget i Atlanta, Georgia, mens et serienummer som begynner med "B" representerer Baltimore, MD fabrikken. De resterende bokstavene representerer andre fabrikker over hele landet; "F", "P" og "W" for fabrikker i Flint, Pontiac og Willow Run, Michigan, "H", "O" og "V" for planter i Fremont, Oakland, og Southgate, CA; samt "K" og "S", som representerer fabrikkene i Kansas City og St. Louis, MO. I tillegg Chevrolet hadde fem andre operasjonelle planter avbildet som "G" for Framingham, Massachusetts; "J" for Janesville, Wisconsin; "N" for Norwood, Ohio; "T" for Tarrytown, New York, og endelig "Y" representerer Wilmington, DE.

4 Finn rekke tall direkte følge fabrikken kode. Disse tallene representerer produksjonsordre på hver lastebil. Produksjons tall for 1953 i gang med "001001", og hver lastebil bygget etter dette lagt til en rekke til sekvensen. En lastebil med en produksjonsordre rekke "001901" ville betegne 900th lastebil bygget i 1953.